Lamborghini: Tα συνθετικά καύσιμα θα σώσουν τα θερμικά μοτέρ

Lamborghini: Tα συνθετικά καύσιμα θα σώσουν τα θερμικά μοτέρ

2.068 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2022)

H Lamborghini προχωρά τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της αλλά την ίδια στιγμή κοιτάει και προς τα συνθετικά καύσιμα για να σώσει τα θερμικά μοτέρ.

Τα συνθετικά καύσιμα η λύση για τα θερμικά μοτέρ

Όπως και οι περισσότερες εταιρείες, η Lamborghini στοχεύει να εξηλεκτριστεί μέσα στα επόμενα χρόνια και να προσφέρει τα μοντέλα της με υβριδικά και ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα, ωστόσο η μάρκα φαίνεται πως δεν θέλει να εγκαταλείψει ακόμη τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θέλει θερμικά μοτέρ και συνθετικά καύσιμα μετά το 2030 η Lamborghini

Σε δηλώσεις του σε γερμανικά μέσα, το αφεντικό της Lamborghini Stephan Winkelmann δήλωσε πως η φίρμα θέλει να κρατήσει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης ζωντανούς και μετά το 2030, όταν οι άλλες εταιρείες θα πουλούν μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. «Εκτός από υβριδικά, θα περιμένουμε να δούμε εάν είναι εύκολο να προσφέρουμε οχήματα με θερμικό κινητήρα μετά το 2030. Υπάρχει μια πιθανότητα να τα καταφέρουμε μέσω των συνθετικών καυσίμων» δήλωσε ο Winkelmann.

Αμφισβητείται ο πράσινος χαρακτήρας τους

Tα συνθετικά καύσιμα αναπτύσσονται αυτή την στιγμή από την Porsche, μια μάρκα ομόσταυλη της Lamborghini στο VW Group. Tα συνθετικά καύσιμα είναι πιο «πράσινα» από τα κανονικά, ωστόσο η τρόπος παραγωγής τους είναι απαιτητικός και υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν τον περιβαλλοντικό τους χαρακτήρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
test center