Lamborghini αποκλειστικά με θερμικό μοτέρ; Tέλος το 2022!

Lamborghini αποκλειστικά με θερμικό μοτέρ; Tέλος το 2022!

1.996 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Το 2022 θα είναι η τελευταία χρονιά που η Lamborghini θα πουλάει μοντέλα αποκλειστικά με θερμικό μοτέρ, αφού από το 2023, όλα τα αυτοκίνητά της θα είναι υβριδικά ή ηλεκτρικά.

Υβριδικές ή ηλεκτρικές όλες οι Lambo από το 2023

Η Lamborghini έχει ανακοινώσει πως θα πει αντίο στους κινητήρες εσωτερικής καύσης από τα μέσα αυτής της δεκαετίας, ωστόσο όποιος θέλει να αγοράσει ένα μοντέλο της εταιρείας χωρίς κάποιο ηλεκτρικό μοτέρ θα πρέπει να βιαστεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ιστορικό το 2022 για την ιταλική εταιρεία

Σύμφωνα με την Automotive News Europe, o CEO της ιταλικής φίρμας, κ. Stephan Winkelmann φέρεται να δήλωσε πως το 2022 θα είναι η τελευταία χρονιά που η εταιρεία θα προσφέρει αυτοκίνητα μόνο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, Από το 2023 δηλαδή, η γκάμα της Lamborghini θα αποτελείται από μοντέλα που θα συνδυάζουν τα μοτέρ βενζίνης με μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρες.

Φέρνει 4 νέα μοντέλα το 2022

Η Lamborghini θα λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα το 2022, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνουν οι επίσημες πρεμιέρες τους ή τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε. Ο διάδοχος της Aventador πιστεύουμε πως σίγουρα θα βρίσκεται μέσα σε αυτά τα 4 αυτοκίνητα. Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda