Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Kuga, που πλέον εξοπλίζεται με κινητήρες από 1,5 λτ. και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας από τα βροχερά Βαλκάνια.

Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Kuga, που πλέον εξοπλίζεται με κινητήρες από 1,5 λτ. και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας από τα βροχερά Βαλκάνια.

Βασικότερο όπλο στην φαρέτρα του ανανεωμένου Kuga αποτελεί ο 1,5 λίτρων TDCi κινητήρας, που κάνει το μοντέλο πιο εμπορικό.

Το ανανεωμένο Ford Kuga

18.181 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2016

Η Ford πραγματοποιεί ανανέωση της δεύτερης γενιάς του Kuga προικίζοντάς το μάλιστα με δυνατά χαρτιά την καταλληλότερη χρονικά στιγμή.

 
Με την κατηγορία των Crossover να σημειώνει εντυπωσιακή αύξηση μεριδίου στην αγορά, η Ford δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη και προέβει σε ενίσχυση του βασικού της, σε αυτή την κατηγορία, μοντέλου. Με επίκεντρο την προσθήκη του νέου κινητήρα diesel των 1,5 λίτρων και εφοδιασμένο με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα της Ford, η δεύτερη γενιά του Kuga ενισχύει την εικόνα του και καθίσταται  πιο ικανό από ποτέ.

Μιλάει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Ford
To ανανεωμένο Ford Kuga υιοθετεί στοιχεία της εμφάνισης του νέου Edge αλλά και του EcoSport που είναι οι κύριοι εκφραστές της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της εταιρείας. Σύμφωνα με αυτή, η επιβλητική σχεδίαση προκύπτει από τις τονισμένες ακμές του αμαξώματος  ενώ μέσω άλλων δυναμικών χαρακτηριστικών, δημιουργείται το τελικό σπορ ή αθλητικό προφίλ. Αυτή η δυναμική πηγάζει στο ανανεωμένο Kuga από τη νέα εξάγωνη μάσκα της εταιρείας που καταλαμβάνει μεγάλο μέρος από τον εμπρόσθιο όγκο του αμαξώματος και τον μυώδη προφυλακτήρα με τους μεγάλους αεραγωγούς, ενώ ιδιαίτερα όμορφα είναι και τα φωτιστικά σώματα με σύστημα bi-xenon και LED φώτα ημέρας. Στα πλαϊνά του 5θυρου αμαξώματος δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες αλλαγές με το μοντέλο που αντικαθιστά, παραμένοντας κομψό με τις γραμμές που το διατρέχουν εκεί, να είναι πιο τονισμένες. Εντελώς ανανεωμένο είναι και το πίσω μέρος, με τα νέα φωτιστικά σώματα να διαμορφώνουν ένα πολύ πιο εκλεπτυσμένο συνολικά προφίλ. Τις σχεδιαστικές αλλαγές του ανανεωμένου Kuga συμπληρώνουν, οι νέας σχεδίασης τροχοί των 17 έως 19 ιντσών και οι νέες αποχρώσεις Guard Grey και Copper Pulse, που προστίθενται στην παλέτα των διαθέσιμων χρωμάτων. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: FORD KUGA
 
  • panosl1

    Επιτέλους το έφτιαξαν σχεδιαστικά. Το πρώτο Kuga που είχε βγει ήταν πανέμορφο και δυναμικό, μετά έγινε σαν κουτί με ρόδες ενώ τώρα επανήλθε η προσωπικότητα. Βέβαια η αποδοχή της εμφάνισης είναι θέμα υποκειμενικό πάντα. Κατά τ άλλα πιστεύω ότι θα πάει αρκετά καλά αν "βελτιώσουν" κάπως τις τιμές του. Από αξιοπιστία, ποιότητα και οδηγική απόλαυση δε χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο.

      8
  • loukia

    Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο πάνο...το πρώτης γενιάς ήταν οδηγικά συγκλονιστικό στην κατηγορία του...τώρα ολοκληρώθηκε...