Η οδηγική αίσθηση είναι πολύ καλή και ελαφρώς καλύτερη σε αυτή την ανανεωμένη του έκδοση.

Οδική συμπεριφορά

18.408 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2016

Όπως όλα τα αυτοκίνητα της Ford, έτσι και το Kuga αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευχάριστο οδηγικά ξεφεύγοντας αισθητά από τα επίπεδα του ανταγωνισμού σε αυτό τον τομέα. Η οδηγική αίσθηση είναι πολύ καλή και ελαφρώς καλύτερη σε αυτή την ανανεωμένη του έκδοση, με την ανάρτηση να παραμένει ελαφρώς σφιχτή αλλά χωρίς να κλονίζει τα πολύ καλά επίπεδα άνεσης. Στις στροφές τόσο οι δικίνητες αλλά πολύ  περισσότερο τα τετρακίνητες εκδόσεις του διακρίνονται  για τα αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης, με την συμπεριφορά να είναι ουδέτερη στις περισσότερες περιπτώσεις. Στο όριο η τάση για υποστροφή δεν εκδηλώνεται με το πίσω μέρος και σε αυτό το Ford να να κατορθώνει να εμφανίζει σπορ προεκτάσεις. Τελος, το αυξημένο ύψος του από το έδαφος σε συνδυασμό με τις τετρακίνητες εκδόσεις, επιτρέπει και κάποιες light περιπέτειες σε εκτός δρόμου διαδρομές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: FORD KUGA
 
  • panosl1

    Επιτέλους το έφτιαξαν σχεδιαστικά. Το πρώτο Kuga που είχε βγει ήταν πανέμορφο και δυναμικό, μετά έγινε σαν κουτί με ρόδες ενώ τώρα επανήλθε η προσωπικότητα. Βέβαια η αποδοχή της εμφάνισης είναι θέμα υποκειμενικό πάντα. Κατά τ άλλα πιστεύω ότι θα πάει αρκετά καλά αν "βελτιώσουν" κάπως τις τιμές του. Από αξιοπιστία, ποιότητα και οδηγική απόλαυση δε χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο.

      8
  • loukia

    Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο πάνο...το πρώτης γενιάς ήταν οδηγικά συγκλονιστικό στην κατηγορία του...τώρα ολοκληρώθηκε...