Αναβαθμισμένο ποιοτικά είναι το εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Kuga, με σημαντικό προσόν του να παραμένει το προγημένο σύστημα infotainment SYNC3.

Εσωτερικό: Αναβαθμισμένο ποιοτικά

18.409 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2016

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Kuga βελτιώθηκε σε όλα τα επίπεδα, εμφανίζοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα κατασκευής, όντας πιο όμορφο αλλά και σύγχρονο σε διάκοσμο. Σχεδιαστικά, παρουσιάζει επιρροές από το αντίστοιχο εσωτερικό του Focus, ενώ σημαντικό προσόν του ανανεωμένου Kuga παραμένει το προγημένο σύστημα infotainment SYNC3 της Ford με 8 ιντσών οθόνη αφής, το οποίο είναι συμβατό με λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto. Το χειρόφρενο πλέον είναι ηλεκτρικό, ενώ επανασχεδιασμένο είναι και το τιμόνι όπως και η κεντρική κονσόλα, που φέρει πλέον λιγότερα κουμπιά προς όφελος της εργονομίας. Οι χώροι του δεν διαφέρουν σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά  προσφέροντας επάρκεια χώρων για 4  και 5 επιβάτες, με τον όγκο του χώρου αποσκευών να ανέρχεται στα 456 λίτρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: FORD KUGA
 
  • panosl1

    Επιτέλους το έφτιαξαν σχεδιαστικά. Το πρώτο Kuga που είχε βγει ήταν πανέμορφο και δυναμικό, μετά έγινε σαν κουτί με ρόδες ενώ τώρα επανήλθε η προσωπικότητα. Βέβαια η αποδοχή της εμφάνισης είναι θέμα υποκειμενικό πάντα. Κατά τ άλλα πιστεύω ότι θα πάει αρκετά καλά αν "βελτιώσουν" κάπως τις τιμές του. Από αξιοπιστία, ποιότητα και οδηγική απόλαυση δε χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο.

      8
  • loukia

    Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο πάνο...το πρώτης γενιάς ήταν οδηγικά συγκλονιστικό στην κατηγορία του...τώρα ολοκληρώθηκε...