ο κ. Μάριος Παυλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων της MAXXIS International Hellas μας αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το ελαστικό HP5.

MAXXIS HP5: Στο Top 10 της παγκόσμιας αγοράς

3.037 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

Με αφορμή το 2ο Live Mega Test ελαστικών του AutoΤρίτη κάναμε κάποιες ερωτήσεις στον κ. Μάριο Παυλίδη, Διευθυντή Πωλήσεων της MAXXIS International Hellas, για το ελαστικό MAXXIS HP5. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

A.T.: Ποιο είναι το «κοινό στόχος» (ποιοι οδηγοί) για το HP5;
Μ.Π.: Το MAXXIS HP5 είναι ένα νέο σύγχρονο προϊόν που κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τους μέσους καθημερινούς οδηγούς. Που όμως όταν ζητήσουν το κάτι παραπάνω από το ελαστικό αυτό θα μπορεί να τους το δώσει ακόμα και στα όρια της σπορ οδήγησης.

A.T.: Τι υπόσχεται ο σχεδιασμός του ελαστικού σε αυτό το κοινό ;
Μ.Π.: Το MAXXIS HP5 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλά επίπεδα κρατήματος δίνοντας έμφαση στη χαμηλή αντίσταση κύλισης και στα χαμηλά επίπεδα θορύβου.

A.T.: Ποια τα πλεονεκτήματα του HP5, που αποδίδει καλύτερα (στεγνό-βρεγμένο) και που υπερτερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό ;
Μ.Π.: 
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του MAXXIS ΗP5 είναι η υψηλή απόδοση του σε υγρό και βρεγμένο οδόστρωμα, χωρίς όμως να υστερεί στο στεγνό. Είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε από έναν μεγάλο κατασκευαστή ελαστικών που είναι ανήκει στο Τop Ten της παγκόσμιας αγοράς. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ένα άριστο ελαστικό με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Πατήστε «Επόμενη Σελίδα» για να επιστρέψετε στο 2ο Live Mega Test Ελαστικών!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

OPEL NEA MONTELA
test center