Kia Picanto - Τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης που προσφέρει η Kia, αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα ώστε το Picanto να βρίσκεται ανάμεσα στα best seller της κατηγορίας του.

Μίνι: Ξεχωρίζουν i10, Picanto & Aygo

47.284 Επισκέψεις στο άρθρο

Hyundai i10 με απεριόριστα χιλιόμετρα και Kia Picanto με 7 χρόνια
Από τα μοντέλα της μίνι κατηγορίας που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των λιανικών πωλήσεων για το 2019, την πιο καλή εγγύηση θα τη συναντήσουμε στα Kia Picanto, Suzuki Ignis, Hyundai i10 και Toyota Aygo.
Τα δύο πρώτα διαθέτουν τη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και περιορισμό χιλιομέτρων 150 και 140 χιλιάδες αντίστοιχα. Το i10 και τo Aygo από την πλευρά τους ξεχωρίζουν για το χιλιομετρικό τους όριο, με το μοντέλο της Hyundai να δίνει απεριόριστα (με 5 χρόνια) και αυτό της Τoyota να δίνει 180.000 χλμ. (6 χρόνια).

To VW Up! έχει τη μικρότερη εγγύηση με δύο χρόνια
Διαβάζοντας τον πίνακα από την ανάποδη τη μικρότερη χρονική διάρκεια θα συναντήσουμε στο VW Up! με δύο χρόνια και στο SEAT Mii με τέσσερα (αμφότερα έχουν όριο χιλιομέτρων τα 80.000 χλμ.). Παρόλο που πρόκειται για δύο ίδια μοντέλα,οι ελληνικές αντιπροσωπείες ακολουθούν διαφορετική πολιτική. Πάντως επί πληρωμής μπορείτε να επεκτείνετε και την εγγύηση του Up! με 320 ευρώ στα 4 χρόνια. Όσον αφορά στα χιλιομετρικά όρια, το Peugeot 108 και Citroen C1 έχουν το μικρότερο με 60.000 χλμ., ωστόσο μπορείτε και σε αυτή την περίπτωση να κάνετε επέκταση μέχρι τα 100.000 χλμ., το κόστος της οποίας θα το συμφωνήσετε κατόπιν συνεννόησης με τον dealer.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center