Ford Kuga - Το Ford Kuga είναι αυτή τη στιγμή το μικρομεσαίο SUV με τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς, με τη διάρκειά της να φτάνει τα 8 χρόνια.

Μικρομεσαία SUV: Ξεχωρίζουν Kuga, Tucson & C-HR

47.292 Επισκέψεις στο άρθρο

Ford Kuga, Toyota C-HR και Hyundai Tucson έχουν τις καλύτερες εγγυήσεις
Όπως είδαμε και στα προηγούμενα σκέλη της έρευνας, αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς τη δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford για όλα τα μοντέλα της.Κατά συνέπεια και στο μικρoμεσαίο της SUV Kuga, με 8 χρόνια συνολικά για τα μηχανικά μέρη, με την εγγύηση μάλιστα να είναι από την Ford Ευρώπης. Σημαντικό στοιχείο είναι πως προσφέρεται εντελώς δωρεάν για 100.000 χλμ.. Αντίστοιχα το Hyundai Tucson είναι αυτό με την καλύτερη εγγύηση σε διανυθέντα χιλιόμετρα, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτό το κομμάτι, παρά μόνο στη διάρκεια, η οποία είναι 5 έτη. Δεύτερη καλύτερη εγγύηση και σε χρόνια, αλλά και σε χιλιόμετρα θα συναντήσουμε στο Toyota C-HR, που με την αγορά του εξασφαλίζεται ξεγνοιασιά για 6 έτη ή 180.000 χλμ.

Tiguan, Karoq με δύο χρόνια, το Qashqai 6 χρόνια με επέκταση 
Από τα best seller της κατηγορίας, τη μικρότερη εγγύηση θα τη συναντήσουμε στα VW Tiguan και Skoda Karoq, με δύο χρόνια ή 80.000 χλμ., με δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια. Αντίστοιχα 2 χρόνια έχει και η Mercedes GLA, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να την επεκτείνετε ως τα 5 χρόνια ή 200.000 χλμ. με κόστος από 896 ευρώ. Τέλος όσον αφορά στο best seller της κατηγορίας, το Nissan Qashqai, η ελληνική αντιπροσωπεία το προσφέρει με δωρεάν εγγύηση για τρία έτη ή 100.000 χλμ,. ωστόσο διαθέτει αρκετά πακέτα επέκτασης για επιπλέον 1 έως τρία χρόνια και έως 150.000 χλμ., με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 740 μέχρι 1.155 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw