2 φωτογραφίες »

Mazda: Νέες μειωμένες τιμές & προσφορές

28.442 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2020)

Σε νέες μειωμένες τιμές προσφέρει η Mazda τα μοντέλα της, συνδυάζοντας το νέο τρόπο υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης, με έξτρα όφελος έως και 3.000 ευρώ μέχρι το τέλος Αυγούστου. Δείτε πως διαμορφώνονται οι νέες τιμές στα περισσότερα μοντέλα της φίρμας.

Η εισαγωγική εταιρεία της Mazda στη χώρα μας ανακοίνωσε νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα της, σε συνδυασμό με το νέο υπολογισμό του Τέλους Ταξινόμησης αλλά και έξτρα όφελος μέχρι το τέλος Αυγούστου.
 
Πιο συγκεκριμένα από τις 2 Αυγούστου έχει τεθεί σε εφαρμογή ο νέος τρόπος υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης. Ο υπολογισμός του Τέλους Ταξινόμησης γίνεται πλέον με προοδευτική φορολόγηση σε αντικατάσταση του παλαιού συστήματος, δημιουργώντας νέες χαμηλότερες τιμές για τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.
 
Στα περισσότερα μοντέλα Mazda σημειώνονται σημαντικές διαφορές τιμών έως και -1,700€. Ειδικότερα στα μοντέλα Mazda3 & CX-30 εντοπίζονται σημαντικές μειώσεις τιμών στις εκδόσεις Skyactiv-D (Diesel). Ακόμα, όσοι επιλέξουν το νέο τους Mazda μέχρι τις 31/8/20 θα επωφεληθούν με σημαντικές προσφορές έως 3.000 ευρώ. Για παράδειγμα στην περίπτωση του Mazda 3 Sedan το συνολικό όφελος μπορεί να ξεπεράσει τα 4.700 ευρώ. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι όλα τα μοντέλα της Mazda, συνοδεύονται με 5 χρόνια εγγύηση.
 
Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες εκδόσεις με μειωμένη τιμή λόγω του νέου Τέλους Ταξινόμησης, ενώ στην τελευταία στήλη βρίσκεται το έξτρα όφελος που προσφέρεται μέχρι και τις 31/8/2020.

NEO TRAFIC
moto