Με 8 χρόνια εγγύηση και ChatGPT το νέο Peugeot E-3008
3 Φωτογραφίες »

Με 8 χρόνια εγγύηση και ChatGPT το νέο Peugeot E-3008

2.535 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2024)

- Το «PEUGEOT Allure Care» στην υπηρεσία του E-3008.
- Πρώτη μάρκα με 8ετή εγγύηση σε όλο το αυτοκίνητο.
- Το ChatGPT σε όλα τα αυτοκίνητα Peugeot μέσω του i-Cockpit.
- Στην Ευρώπη το Φεβρουάριο του 2024.

Το «PEUGEOT Allure Care» στην υπηρεσία του E-3008

Το νέο Peugeot E-3008 έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβρη του 2023, αποτελώντας ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο αναμένεται σύντομα να βρίσκεται διαθέσιμο στην γκάμα της γαλλικής μάρκας. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Peugeot, το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV θα προσφέρεται με δυνατότητα εγγύησης έως και 8 ετών, ενώ παράλληλα θα επωφεληθεί από την τεχνολογία ChatGPT που μέσω του i-cockpit θα εισαχθεί σε όλα τα μοντέλα!

Σύμφωνα με την Peugeot οι ιδιοκτήτες του νέου E-3008 θα έχουν στη διάθεσή τους το «PEUGEOT Allure Care», ένα πρόγραμμα που εγγυάται τη φροντίδα των οχημάτων, καλύπτοντας τον ηλεκτροκινητήρα, τον φορτιστή, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και τα κύρια ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του έως και 8 χρόνια / 160.000 χλμ..

Πρώτη μάρκα με 8ετή εγγύηση σε όλο το αυτοκίνητο

Μάλιστα, υπογραμμίζει πως το PEUGEOT Allure Care έρχεται να συμπληρώσει την ειδική εγγύηση που προσφέρει για όλες τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων της, επίσης διάρκειας 8 ετών/160.000 χλμ. καλύπτοντας ολόκληρο το όχημα. Με το λανσάρισμα της ειδικής αυτής εγγύησης σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, η Peugeot υποστηρίζει πως είναι η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της.

Το ChatGPT σε όλα τα αυτοκίνητα Peugeot μέσω του i-Cockpit

Από κει και πέρα, η Peugeot προσφέρει την τεχνολογία ChatGPT σε ολόκληρη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της (σε 5 πιλοτικές αγορές πριν από την ευρύτερη ένταξη που θα ξεκινήσει από το δεύτερο εξάμηνο του 2024). Το πιο γνωστό μοντέλο γενετικής τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στο Peugeot i-Cockpit και γίνεται, μέσω του ψηφιακού βοηθού «OK PEUGEOT», ενός πραγματικού συνεργάτη ικανού να απαντήσει σε αμέτρητες ερωτήσεις και αιτήματα για κάθε είδους θέμα.
 
Μόλις ενεργοποιηθεί ο ψηφιακός βοηθός «OK PEUGEOT», ο οδηγός θέτει το ερώτημά του για να απαντήσει το ChatGPT «επαρκώς και ολοκληρωμένα». Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, για παράδειγμα, να προτείνει αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος σε μια πόλη, να τα παρουσιάσει και να οδηγήσει εκεί τους ενδιαφερόμενους σε συντονισμό με το σύστημα πλοήγησης

Στην Ευρώπη το Φεβρουάριο του 2024

Κλείνοντας με το νέο Peugeot E-3008, να θυμίσουμε πως θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Stellantis στο Sochaux της Γαλλίας και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο του 2024. 

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center