Η εικόνα είναι ανεξάρτητη από την Audi και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Η εικόνα είναι ανεξάρτητη από την Audi και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Με βενζίνη, ντίζελ και υβριδικό το νέο Audi A4

6.243 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2021)

Το επόμενο Α4 ετοιμάζει η Audi και ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να μας δώσει μία «γεύση» από την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει συνοδευόμενο από τις πρώτες πληροφορίες για το γερμανικό σεντάν.

Η Audi έχει δηλώσει ότι θα γίνει μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα μέχρι το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας. Ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό στην πράξη η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει το νέο Α4 το οποίο θα εξοπλίσει, ίσως για τελευταία φορά, με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Βενζίνη, ντίζελ, ήπια υβριδικό και Plug-In

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν γύρω από το μοντέλο, το νέο Α4 αναμένεται να φτάσει το 2023, όντας βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα MLB με την τρέχουσα γενιά. Μάλιστα, ενώ θα διαθέτει αυξημένη ηλεκτροκίνηση, συμπεριλαμβανομένων ήπιων και Plug-In υβριδικών εκδόσεων, θα εξακολουθεί να βασίζεται σε μια νέα γενιά κινητήρων βενζίνης και ντίζελ.
 

Παρόμοιες αναλογίες με το τρέχον μοντέλο

Εικόνες του νέου Α4 δεν έχουμε δει, όμως οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress έδειξαν το δικό τους σχέδιο, δίνοντας μία πρώτη εικόνα για την σχεδιαστική εξέλιξη του Α4. Το μοντέλο που απεικονίζεται έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από ηλεκτρικά μοντέλα της Audi, ενώ διατηρεί τον παραδοσιακό σχεδιασμό της μάρκας όπως και την κυψελωτή γρίλια. Το νέο Α4 αναμένεται να μείνει πιστό στις υπάρχουσες αναλογίες του, όντας λίγα χιλιοστά μακρύτερο από το τρέχον μοντέλο, ενώ το μεταξόνιο θα είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο.
 

Περισσότερη συνδεσιμότητα 

Στο εσωτερικό ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ τα παραδοσιακά μπουτόν αναμένεται να ελαχιστοποιηθούν. Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται μετά το ντεμπούτο του νέου Α4 να ακολουθήσει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Εξελίσσει το νέο Α4 η Audi.
- Ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να μας δώσει μία «γεύση» από την εξωτερική εμφάνιση.
- Διατηρεί μοτέρ βενζίνης και ντίζελ, παρούσα και Plug-In υβριδική έκδοση, πριν την ηλεκτρική!
Ίσως το τελευταίο Α4 με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Θα αυξηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου πριν η Audi γίνει αμιγώς ηλεκτρική μάρκα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN