Με επιπλέον τεχνολογία και έκδοση 300 Sport οι Jaguar XE και XF
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με επιπλέον τεχνολογία και έκδοση 300 Sport οι Jaguar XE και XF

2.627 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2022)

H Jaguar έδωσε στις XE και XF μια σειρά από ενημερώσεις για την αγορά της Ευρώπης και παρουσίασε στο κοινό τα μοντέλα της.

Νέα έκδοση 300 Sport

Με νέες και περισσότερες επιλογές θα διατίθενται πλέον στις ευρωπαϊκές αγορές οι Jaguar XE και XF όπως ανακοίνωσε επίσημα η μάρκα. Το πιο ενδιαφέρον νέο είναι η εισαγωγή της έκδοσης 300 Sport, η οποία είναι εξοπλισμένη με το πακέτο Black Pack που μεταξύ άλλων προσφέρει σκούρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά  και συνδυάζεται με ζάντες 20 ιντσών, τόσο στην ΧΕ, όσο και στην XF. Στο εσωτερικό, οι οδηγοί θα βρουν αλουμινένια χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων και πεντάλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με κινητήρα βενζίνης και 300 ίππους

Και τα δύο μοντέλα τροφοδοτούνται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 300 ίππους και 400 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Σύμφωνα με τη μάρκα, η XE 300 Sport κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 5,6 δευτερόλεπτα, ενώ το σεντάν XF 300 Sport χρειάζεται 5,8 δευτερόλεπτα.

Περισσότερη τεχνολογία

Εκτός από τη νέα έκδοση Sport, οι XE και XF συνοδεύονται από το σύστημα Amazon Alexa. Εκτός από τα συνηθισμένα αιτήματα, ο βοηθός μπορεί να ανταποκριθεί σε περισσότερες φωνητικές εντολές, όπως να επιλέξει στο σύστημα πλοήγησης το δρόμο που θα ακολουθηθεί για την επιστροφή στο σπίτι, αλλά και να εντοπίσει τα κοντινά καφέ σε περίπτωση που φυσικά του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, οι αγοραστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ θα μπορούν να ελέγχουν και να χειρίζονται το όχημά τους χρησιμοποιώντας το Jaguar Remote Skill σε οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει το Alexa. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να ελέγχουν εξ αποστάσεως εάν οι πόρτες τους είναι κλειδωμένες ή τα παράθυρά τους είναι ανοιχτά. Να σημειωθεί πως πέραν των Android Auto και Apple CarPlay, το σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει την πλοήγηση με το σύστημα what3words.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN