Το ανανεωμένο ZS κερδίζει έναν μπροστινό προφυλακτήρα με επανασχεδιασμένους προβολείς LED.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο ZS κερδίζει έναν μπροστινό προφυλακτήρα με επανασχεδιασμένους προβολείς LED.

Με νέο look το ανανεωμένο MG ZS

2.632 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2020)

Η MG έχει ανανεώσει το ZS για το 2020, προσθέτοντας στο SUV μια σειρά αναβαθμίσεων στο στυλ και την τεχνολογία.


Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό μέρος, το αναβαθμισμένο ZS κερδίζει νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, έναν μπροστινό προφυλακτήρα με επανασχεδιασμένους προβολείς LED, μια αναθεωρημένη μάσκα αλλά και ένα νέο προφυλακτήρα για το πίσω μέρος. Επιπλέον η MG αλλάζει τη χρωματική παλέτα στην οποία προσθέτει το νέο Battersea Blue χρώμα, αντί του Laser Blue.
 
Στο εσωτερικό, η οθόνη 8 ιντσών που φιλοξενούσε το σύστημα ψυχαγωγίας πέρασε στον «πάγκο» δίνοντας τη θέση της σε μία νέα οθόνη 10,1 ιντσών η οποία προσφέρει υποστήριξη για το Apple CarPlay και το Android Auto. Το μοντέλο της MG  σύμφωνα με τη μάρκας διαθέτει επίσης νέα μαλακά υλικά, αλλά και ένα καινούργιο υποβραχιόνιο ανάμεσα από τα μπροστινά καθίσματα.
 
Στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, ο στάνταρ εξοπλισμός του MG ZS περιλαμβάνει ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, ασημί ράγες οροφής, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, cruise control αλλά και το σύστημα hill hold assist. Η καμπίνα διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, υφασμάτινη ταπετσαρία και ηχοσύστημα τεσσάρων ηχείων.
 
Ένας μόνο κινητήρας θα είναι διαθέσιμος. Ο λόγος για το 4κύλινδρο μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων που παράγει ροπή 106 ίππους και 141Nm, ενώ συνδέεται με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η MG λέει ότι 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 10,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 175 χλμ./ώρα.
 
Το βασικό μοντέλο στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ξεκινά από τις 15.495 λίρες (περίπου 17.170 ευρώ). 
Mercedes
moto