Με παιδικό κάθισμα στην κεντρική κονσόλα τo Skoda Vision 7S!

Με παιδικό κάθισμα στην κεντρική κονσόλα τo Skoda Vision 7S!

1.656 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2022)

Η Skoda έδωσε το πρώτο δείγμα γραφής της νέας σχεδιαστικής γλώσσας που θα ακολουθήσει και όπως φαίνεται το εσωτερικό των επερχόμενων μοντέλων της αναμένεται να κλέψει την παράσταση έχοντας διάταξη 2+2+2!

Σύντομα η παρουσίαση του νέου Skoda Vision 7S concept

Είναι γνωστό πως η Skoda εργάζεται σε μια νέα σχεδιαστική γλώσσα που πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο της σε μοντέλο παραγωγής το 2023 μέσω της επόμενης γενιάς του Superb. Ως μια γεύση από αυτά που θα ακολουθήσουν η τσεχική μάρκα το προσεχές διάστημα θα παρουσιάσει το concept Vision 7S για να σηματοδοτήσει τη φρέσκια οπτική ταυτότητα της τσέχικης μάρκας. Πριν ωστόσο κάνει το ντεμπούτο του, η Skoda αποκαλύπτει το εξαθέσιο εσωτερικό, στο οποίο την παράταση κλέβει το παιδικό κάθισμα που είναι ενσωματωμένο στην κεντρική κονσόλα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ενσωματώνει παιδικό κάθισμα στην κεντρική κονσόλα

Όντας προφανώς βασισμένο σε πλατφόρμα για ηλεκτρικά μοντέλα το Vision 7S πρέπει να έχει ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα για να επιτρέψει στους μηχανικούς της Skoda να τοποθετήσουν μια πολύ μακριά κεντρική κονσόλα. Η διάταξη 2+2+2 δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά αυτό το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα στο κέντρο είναι κάτι πρωτοφανές. Μάλιστα η μάρκα υπογραμμίζει πως το πιο ασφαλές μέρος μέσα στο όχημα είναι το μέρος όπου κάθεται το μικρό παιδί, ωστόσο για την ώρα δε δίνει περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το μέγεθος του καθίσματος που μπορεί να φιλοξενήσει η κεντρική κονσόλα.

Με γυάλινη οροφή και οθόνες

Πέρα από το έβδομο κάθισμα, το Skoda Vision 7S ξεχωρίζει από την μεγάλη γυάλινη οροφή και από τον μικρό ψηφιακό πίνακα οργάνων που ενώνεται με μια οθόνη αφής. Η οθόνη γέρνει ανάλογα με το αν η λειτουργία αυτόνομης οδήγησης είναι ενεργοποιημένη ή όχι, παραμένει κάθετη όταν το αυτοκίνητο οδηγείται χειροκίνητα και αλλάζει σε οριζόντια διάταξη όταν το όχημα κινείται αυτόνομα. Τα καθίσματα έχουν  πορτοκαλί ζώνες ασφαλείας, ενώ η Skoda έχει τοποθετήσει βάσεις για smartphone και tablet και για τους πίσω επιβάτες. Το πιθανότερο είναι πως τα υλικά που θα χρησιμοποιούνται στην καμπίνα θα είναι βιώσιμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN