SEAT Arona

116.345 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2019)
Ιδιαίτερα ξεκούραστη και ομαλή η διάχυση φωτός του SEAT Arona με τα LED φωτιστικά σώματα να προσφέρουν ένταση και μεγάλο εύρος φωτισμού.

Ιδιαίτερα ξεκούραστη και ομαλή η διάχυση φωτός του SEAT Arona με τα LED φωτιστικά σώματα να προσφέρουν ένταση και μεγάλο εύρος φωτισμού.

Και στο SEAT Arona τα LED φωτιστικά σώματα έκαναν την διαφορά, επιβεβαιώνοντας την άνετη υπεροχή τους σε σχέση με τους συμβατικούς προβολείς αλογόνου. Αυτά προσφέρονται σε όλες τις εκδόσεις του Αrona με κόστος 600 ευρώ και είναι μια προσθήκη εξοπλισμού που… σαφώς αξίζει. Όπως και το Captur, έτσι κι εδώ η ποσότητα του φωτισμού είναι μεγάλη και φτάνει στα 8 lm σε απόσταση 30 μ. και ύψος ενός μέτρου. Εκεί, το καρότσι διακρίνεται όλο εκτός από το «σκέπαστρό» του και πολύ καλά διακρίνεται τόσο ο στύλος όσο και το σήμα του STOP στα 35 μ. δεξιά. Οριακά αντιληπτή γίνεται η κορίνα στα 60 μ. αριστερά, ενώ αντίθετα πολύ καλά διακρίνονται τόσο το τρίγωνο στα 55 μ. όσο και η τελευταία κορίνα στα 70 μ.. Ο φωτισμός είναι επαρκής τέλος, από την αρχή του αυτοκινήτου με μεγάλο εύρος αριστερά δεξιά που ξεκινά από τα 7 μ. και τα 3 μ. αντίστοιχα στις δύο πλευρές εμπρός από το Arona.   

Σελίδα 1Mega Τεστ φώτων σε 11 μικρά SUV
Σελίδα 2Κριτήρια & Πως έγινε η δοκιμή
Σελίδα 3Citroen C3 Aircross
Σελίδα 4Dacia Sandero Stepway
Σελίδα 5Ford EcoSport
Σελίδα 6Hyundai Kona
Σελίδα 7Jeep Renegade
Σελίδα 8Kia Stonic
Σελίδα 9Nissan Juke
Σελίδα 10Opel Crossland X
Σελίδα 11Peugeot 2008
Σελίδα 12Renault Captur
Σελίδα 13SEAT Arona
Σελίδα 14Eίδη λαμπτήρων
Σελίδα 15Συμπέρασμα
Toyota
test center