Renault Captur

116.456 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2019)
Κορυφαία σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα τα LED φώτα του Renault Captur. Είναι ξεκούραστα στο μάτι, έχουν ομαλή διάχυση φωτός και εξαιρετικό βάθος.

Κορυφαία σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα τα LED φώτα του Renault Captur. Είναι ξεκούραστα στο μάτι, έχουν ομαλή διάχυση φωτός και εξαιρετικό βάθος.

Tα LED φωτιστικά σώματα του Renault Captur (Full LED Pure Vision) είναι διαθέσιμα στην κορυφαία και δημοφιλέστερη έκδοση Dynamic, και έκαναν τη νύχτα μέρα στο πεδίο δοκιμών μας. Σαφέστατα το πλούσιο και ομαλά διαχεόμενο φως γινόταν εύκολα αντιληπτό και με το «μάτι», ωστόσο το φωτόμετρο έδωσε πολύ καλά νούμερα σε όλες τις κορίνες που μετρούσαμε, έως τα 30 μέτρα. Εκεί το καρότσι ήταν πιο ευδιάκριτο από όλα τα άλλα αυτοκίνητα και «χανόταν» μόνο το πάνω μέρος και τα μαύρα χερούλια του. Κανένα πρόβλημα και από την δεξιά πλευρά του δρόμου, με το STOP να φαίνεται «καμπάνα» όπως και η κορίνα στα 60 μ. αριστερά. Αντίστοιχα, τόσο το τρίγωνο στα 55 μ. όσο και η τελευταία κορίνα στα 70 μ. φαινόντουσαν ξεκάθαρα. Την κορυφαία εικόνα του συμπληρώνει η απουσία «τρύπας» δεξιά και αριστερά της δέσμης με τον οδηγό να αντιλαμβάνεται φως από εκεί που πιάνει το μάτι του και μέχρι τα 65 μ. περίπου.

Σελίδα 1Mega Τεστ φώτων σε 11 μικρά SUV
Σελίδα 2Κριτήρια & Πως έγινε η δοκιμή
Σελίδα 3Citroen C3 Aircross
Σελίδα 4Dacia Sandero Stepway
Σελίδα 5Ford EcoSport
Σελίδα 6Hyundai Kona
Σελίδα 7Jeep Renegade
Σελίδα 8Kia Stonic
Σελίδα 9Nissan Juke
Σελίδα 10Opel Crossland X
Σελίδα 11Peugeot 2008
Σελίδα 12Renault Captur
Σελίδα 13SEAT Arona
Σελίδα 14Eίδη λαμπτήρων
Σελίδα 15Συμπέρασμα
PEUGEOT NEW EVANS
4green