Να συνεχίσει τις επιτυχίες με το λανσάρισμα νέων μοντέλων Ν θέλει η Hyundai.

Mεγαλώνει η N γκάμα

3.586 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Να συνεχίσει τις επιτυχίες με το λανσάρισμα νέων μοντέλων Ν θέλει η Hyundai. Διαβάστε τι ετοιμάζει. Ποιο θα είναι το επόμενο Ν μοντέλο;

Με τις φήμες για το τι πρέπει να περιμένουμε από το τμήμα Ν της Hyundai να είναι πληθαίνουν όλο και περισσότερο, μια σειρά από δηλώσεις του Αlbert Biermann πυροδότησαν ένα νέο κύκλο φημολογίας.

Μετά από το λανσάρισμα του i30 N και του Veloster N φαίνεται πως το επόμενο που έχει σειρά να λάβει παρόμοια «περιποίηση» είναι το i30 Fastback ενώ πιθανή είναι και η κατασκευή του Kona N και του Santa Fe N. Oι πληροφορίες πάντως που έρχονται από το εξωτερικό αναφέρουν πως η Hyundai εξετάζει και την κατασκευή ενός ξεχωριστού N μοντέλου που θα αποτελέσει νέα προσθήκη στην οικογένεια μοντέλων της μάρκας, με τις πηγές μας να κάνουν λόγο πως θα είναι είτε κάποιο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο ή κάποιο 5θυρο μοντέλο στα πρότυπα του Κia Stinger GT.
 
Σε δηλώσεις του, το αφεντικό του τμήματος Ν της Hyundai σημείωσε για τα μελλοντικά πλάνα της νοτιοκορεάτικης μάρκας: « Δεν θέλουμε κάποιο Ν μοντέλο κράχτη. Πρέπει να δημιουργήσουμε παράδοση με τα Ν μοντέλα. Πρέπει να έχουμε συνέχεια, χρειάζεται να είμαστε προσεχτικοί με την αρχική μας επιτυχία με ό,τι και να κάνουμε έπειτα. Δεν πρέπει να δημιουργήσουμε προσδοκίες στις οποίες δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.»

Πάντως, θεωρείται σίγουρο πως η Ηyundai θα λανσάρει σύντομα κάποιο Ν μοντέλο μέσα στους επόμενους μήνες ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βiermann είχε δηλώσει πρόσφατα πως ήδη βρίσκεται σε ανάπτυξη ένα κεντρομήχανο hatch. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε σύντομα.
 

peugeot
NISSAN