3 φωτογραφίες »

Το Ford Puma μετά το update της Ford προσφέρει χώρο αποσκευών 502 λίτρων, κορυφαία τιμή για την κατηγορία.

Mέτρηση πορτ μπαγκάζ AutoΤρίτη: 502 λίτρα

39.303 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2020)

Το νέο Ford Puma συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας όσον αφορά στο διαθέσιμο χώρο για τις αποσκευές τους, αυξάνοντας την χωρητικότητά του.

Οι μετρήσεις μας έδειξαν πως χρειάστηκαν 62,8 εκ, από το ειδικό υλικό που χρησιμοποιούμε στον «Ταμερλάνο» κάτι που σημαίνει πως η συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών ανέρχεται πλέον στα 502 λίτρα έναντι των 488 λίτρων πoυ ήταν πριν. Από αυτά, τα 426 λίτρα αφορούν τον κύριο χώρο για τις αποσκευές και τα υπόλοιπα 76 από την χωρητικότητα του καινοτόμου Megabox.

Από εκεί και πέρα η διαμόρφωση του χώρου αποσκευών προσφέρει ένα αρκετά εκμεταλλεύσιμο πορτ-μπαγκάζ, με μια μικρή εσοχή μόνο στο σημείο του φωτιστικού σποτ και απέναντί του. Παράλληλα το Puma διαθέτει το μεγαλύτερο πλάτος ανοίγματος πόρτας στα μικρά crossover, κάτι που εξυπηρετεί την μεταφορά μεγάλων σε όγκο αντικειμένων, ενώ το μοναδικό του ψεγάδι για τους μικρόσωμους, αλλά πλεονέκτημα για τους άνω του μετρίου αναστήματος, από εργονομικής άποψης, είναι το ύψος της ανοικτής πίσω πόρτας που ξεπερνάει τα 2 μέτρα.

Εκτός των παραπάνω, ο χώρος αποσκευών του Puma διαθέτει πληθώρα πρακτικών λύσεων, όπως η εταζέρα που δεν στηρίζεται στα πίσω καθίσματα αλλά σηκώνεται μαζί με την πόρτα του χώρου αποσκευών, αφήνοντας χώρο για μεγαλύτερα αντικείμενα. Παράλληλα το διπλό πάτωμα μπορεί να «ρυθμιστεί» σε 3 διαφορετικές θέσεις, ενώ τέλος πόντους προσθέτει η πίσω πόρτα με σύστημα ανοίγματος hands-free. 

+ Χωρητικότητα, πλάτος ανοίγματος πόρτας, σχήμα, δυνατότητα πλυσίματος, έξτρα χώρος, τρεις διαμορφώσεις
- Ύψος ανοικτής πόρτας, εσωτερικό σκαλοπάτι

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda