Μια ΟΕΜ οροφή για Bugatti Chiron κοστίζει όσο ένα Audi RS 3 Sportback!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια ΟΕΜ οροφή για Bugatti Chiron κοστίζει όσο ένα Audi RS 3 Sportback!

2.339 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2022)

Όποιος δεν θέλει να πάει στην Bugatti και να πληρώσει κάποιο ιλιγγιώδες ποσό, μπορεί να αγοράσει μια OEM οροφή αντί 52.140 ευρώ.

Πολλά τα λεφτά

Το να είσαι ιδιοκτήτης μιας Bugatti είναι ένα προνόμιο που έχουν λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη, επειδή η συντήρηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου απαιτεί από τον ιδιοκτήτη να έχει το απαραίτητο πορτοφόλι. Για παράδειγμα, μια αλλαγή λαδιών κοστολογείται στα 25.000 δολάρια το χρόνο. Τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα εάν τραυματιστεί το αμάξωμα της Bugatti.


Η OEM οροφή που κοστίζει 55.000 δολάρια (δηλαδή 52.140 ευρώ).

Η OEM οροφή που κοστίζει 55.000 δολάρια (δηλαδή 52.140 ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H οροφή δεν είναι απλά ένα πάνελ

Εάν για παράδειγμα γρατζουνιστεί η οροφή μιας πανάκριβης Bugatti Chiron και δεν θέλεις να απευθυνθείς στην ίδια την εταιρεία με την ελπίδα να γλυτώσεις μερικές χιλιάδες δολάρια, μπορείς είτε να προσπαθήσεις να διορθώσεις το πρόβλημα μόνος σου ή να απευθυνθείς σε κάποια τρίτη εταιρεία για κάποιο ανταλλακτικό.

Συγκεκριμένα, η SGR Automotive προσφέρει τον κατάλογό της μια οροφή για Bugatti Chiron. Η εταιρεία αναφέρει πως πρόκειται για ένα OEM ανταλλακτικό που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, και πράγματι από τις διαθέσιμες φωτογραφίες δεν βλέπουμε κάποιο σημάδι.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στη Chiron, η οροφή δεν μόνο ένα απλό πάνελ που αλλά αποτελεί δομικό μέρος του οχήματος. Αν η τοποθέτηση του ανταλλακτικού δεν τοποθετηθεί σωστά τότε αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την οδική συμπεριφορά της Chiron στις στροφές.

Η ΟΕΜ οροφή κοστίζει όσο ένα RS 3 Sportback

Η SGR Automotive απαιτεί 55.000 δολάρια (δηλαδή 52.140 ευρώ) όσο περίπου κοστίζει στην Ελλάδα ένα ολοκαίνουριο Audi RS 3 Sportback με 400 άλογα. Με δεδομένο πως η Bugatti απαιτεί 42.000 δολάρια για να σου τοποθετήσει ένα καινούριο ρεζερβουάρ καυσίμου, υπολογίζουμε πως για μια νέα οροφή, το κόστος θα έφτανε σε εξαψήφιο νούμερο.

Κοστίζει 52.140 ευρώ και δεν είναι καν γνήσια!
- H οροφή της Chiron δεν είναι απλά ένα πάνελ
- H Bugatti απαιτεί 42.000 δολάρια για να σου αλλάξει ρεζερβουάρ
- Ξεφεύγει το νούμερο εάν θέλεις τη γνήσια οροφή...
Πολλά τα λεφτά αλλά εάν είχες μια Bugatti, θα τσιγκουνευόσουν 50-100 χιλιάδες ευρώ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto