Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά την αποφυλάκισή του από τις Ιαπωνικές φυλακές έκανε ο πρώην πρόεδρος της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, Carlos Ghosn.

Μιλάει για όλα σε συνέντευξη Τύπου ο Ghosn

1.455 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2019)

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά την αποφυλάκισή του από τις Ιαπωνικές φυλακές έκανε ο πρώην πρόεδρος της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, Carlos Ghosn, η οποία μάλιστα ήρθε μέσω Twitter.

Από τη στιγμή που ο Carlos Ghosn πλήρωσε την εγγύηση και βγήκε από τις ιαπωνικές φυλακές, τις οποίες κρατούνταν για περίπου 3,5 μήνες δεν είχε προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση. Αυτό λοιπόν έγινε σήμερα (3/4), με τον πρώην ισχυρό άντρα της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, να τοποθετείται δημόσια μέσω twitter, προβαίνοντας σε μία σύντομη αλλά αρκετά ζουμερή δήλωση.
 
Ο Ghosn έγραψε λοιπόν: «Είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια για το τι συμβαίνει. Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 11 Απριλίου». Όπως γίνεται σαφές, η είδηση αυτή θορύβησε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει από κοντά τη σύλληψη, τις κατηγορίες για απάτες και όλα όσα ακολούθησαν, αναμένοντας πλέον τους δημόσιους ισχυρισμούς του Ghosn σε μία εβδομάδα.
 
Ο Ghosn δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη συνέντευξη τύπου και οι δικηγόροι του δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για σχόλια στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ωστόσο είπαν νωρίτερα ότι αναμένεται να πει τα πάντα ενώπιων του κοινού.
 
Από κει και πέρα να σημειωθεί πως ο Carlos Ghosn στο προφίλ του στο twitter και συγκεκριμένα στο κομμάτι που βιογραφικού αναφέρει «Πατέρας, σύζυγος, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan Motors, Renault, πρώην πρόεδρος της Mitsubishi Motors, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Συμμαχίας». Παράλληλα άλλαξε και τη φωτογραφία του προφίλ του.
 
Τέλος να σημειωθεί πως όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο πως οι Ιάπωνες εισαγγελείς είναι έτοιμοι να του αναγγείλουν νέες κατηγορίες.   

SPRING SEAT
NISSAN