Μπαταρίες με 1.000 χλμ. αυτονομία ετοιμάζει εταιρεία της Nissan

Μπαταρίες με 1.000 χλμ. αυτονομία ετοιμάζει εταιρεία της Nissan

2.963 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2022)

Μπαταρίες για ηλεκτρικά με μίνιμουμ 1.000 χιλιόμετρα αυτονομία θα κατασκευάζει από το 2024 η κινεζική εταιρεία που προμηθεύει το Nissan LEAF.

Θέλει να βάλει τέλος στον βραχνά της αυτονομίας

Τέλος στον βραχνά της αυτονομίας των ηλεκτρικών θα βάλει από το 2024 η κινεζική εταιρεία παραγωγής μπαταριών Envision AESC Group, καθώς όπως ανακοίνωσε θα ξεκινήσει την κατασκευή μπαταριών ικανών να προσφέρουν στα ηλεκτρικά αυτονομία τουλάχιστον 1.000 χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Προμηθεύει τη Nissan

Η Envision, η οποία προμηθεύει επί του παρόντος τις μπαταρίες ιόντων λιθίου στη Nissan όπου χρησιμοποιούνται στο LEAF, θα βελτιώσει επιπλέον και τους χρόνους φόρτισης κατά περίπου 30%. Η Envision έχει επίσης προγραμματίσει να διπλασιάσει τον αριθμό των κυψελών της μπαταρίας σε κάθε αυτοκίνητο, γεγονός που αυξάνει την αυτονομία από τη μία, αλλά από την άλλη κάνει τα οχήματα βαρύτερα.

Ετοιμάζει νέο εργοστάσιο χωρίς εκπομπές άνθρακα

Η Nikkei Asia αναφέρει ότι η Envision θα δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής για τις νέες μπαταρίες, έχοντας έδρας στο Ibaraki κοντά στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Το εργοστάσιο θα τροφοδοτείται αποκλειστικά από ηλιακούς συλλέκτες και δεν θα παράγει εκπομπές άνθρακα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
VW CRAFTER LEASEPRO