Στην καταστροφή μιας Ford Μustang προχώρησε άθελά του ένας νεαρός οδηγός.

Mustang καταστρέφεται σε τοίχο (+vid)

2.006 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Είναι λογικό εάν κάποιος έχει μια Mustang στην ιδιοκτησία του να υπάρξουν και οι στιγμές που θα θέλει να τεστάρει τις επιδόσεις της. Αυτό φαίνεται πως έκανε και ο οδηγός του συγκεκριμένου θέματος, χωρίς ωστόσο να περιμένει αυτή την κατάληξη.

Στην καταστροφή μιας Ford Μustang προχώρησε άθελά του ένας νεαρός οδηγός, ο οποίος προφανώς υπερεκτίμησε τις ικανότητές του στην οδήγηση, με αποτέλεσμα να καταλήξει με το αυτοκίνητο στον τοίχο ενός σπιτιού.
 
Όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο που κατέγραψε την σκηνή, το λάθος κατά πάσα πιθανότητα είναι καθαρά του οδηγού μιας και οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και κάτι άλλο δεν φαίνεται να επηρεάζει την λειτουργία ή την πορεία του μοντέλου.
Ο οδηγός προσπαθεί να μπει σε μια αριστερή στροφή ντριφτάροντας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, να «καβαλήσει» το κράσπεδο και να καρφωθεί με δύναμη στον τοίχο ενός σπιτιού καταστρέφοντας έτσι τη Μustang, η οποία πριν το τρακάρισμα φαινόταν σε τέλεια κατάσταση.
 
Περισσότερα στοιχεία για το ατύχημα δεν έχουμε, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN