Νέα off-road έκδοση για το Lexus LΧ με 3 διαφορικά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα off-road έκδοση για το Lexus LΧ με 3 διαφορικά

2.945 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2021)

Η premium φίρμα της Toyota λανσάρει μία off-road έκδοση για το πολυτελές LX, το μεγαλύτερο SUV της γκάμας, με ονομασία Offroad, η οποία θα προσφέρεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

Δεν φοβάται τις λάσπες το νέο LX Offroad

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η εκτός δρόμου έκδοση εξοπλίζεται με μικρότερους τροχούς 18 ιντσών έναντι των 22 του «κανονικού», αναπτύσσοντας έτσι τις ικανότητές του σε όλα τα τερέν. Σημαντική προσθήκη τα τρία διαφορικά μπροστά, πίσω και στο κέντρο, σε σχέση με την αμερικάνικη έκδοση του LX που έχει Torsen διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μόνο στον πίσω άξονα.

Πιο «άγριο» στυλ

Επιπλέον, υπάρχουν αλλαγές για το LX Offroad που αφορούν το αισθητικό κομμάτι, με το γκρι ματ χρώμα να ταιριάζει απόλυτα με τις βαμμένες μαύρες ζάντες. Οι λεπτομέρειες συνεχίζουν στην μπροστινή -αμφιλεγόμενη για το σχεδιασμό της- γρίλια  που έχει ένα σκούρο μεταλλικό γκρι και στις μαύρες προσθήκες στους θόλους των τροχών, που κολακεύουν περισσότερο το σύνολο.

V6, διπλά turbo και πάνω από 400 άλογα

Οι τυχεροί Ιάπωνες που θα το αποκτήσουν, θα έχουν στη διάθεσή τους ένα θηριώδες SUV που φοράει έναν V6 3.5 λίτρων, με διπλό turbo, ο οποίος παράγει 409 άλογα και 650 Nm ροπής, με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων. Το κινητήριο σύνολο ολοκληρώνεται, όπως είπαμε, με τα τρία διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης.

Αναμονή μέχρι του χρόνου

Δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα δούμε την συγκεκριμένη έκδοση και σε αγορές εκτός Ιαπωνίας. Όσον αφορά στην αμερικάνικη αγορά το νέο LX θα ξεκινήσει τις πωλήσεις αρχές του επόμενου έτους.

Θεωρείτε ότι είναι μόνο οι Ιάπωνες τυχεροί που έχουν τέτοια αυτοκίνητα; Εσείς θέλετε να δείτε τέτοιες εκδόσεις και στην ελληνική αγορά;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

CORAL GAS PASXA
skoda