Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Νέα πρατήρια CNG σε Χαλκίδα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα και Βέροια

Νέα πρατήρια CNG σε Χαλκίδα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα και Βέροια

3.518 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2022)

Ένα νέο πρατήριο φυσικού αερίου κίνησης Fisikon τέθηκε σε λειτουργία στη Χαλκίδα, ενώ τρία πρατήρια βρίσκονται υπό κατασκευή και θα τεθούν σύντομα σε εμπορική λειτουργία σε Ηγουμενίτσα, Πάτρα και Βέροια.

«Πυκνώνει» το δίκτυο των πρατηρίων με φυσικό αέριο κίνησης

Το νεότερο πρατήριο αερίου κίνησης Fisikon (BP) που ξεκίνησε να λειτουργεί βρίσκεται στη Χαλκίδα επί της Εθνικής Οδού Χαλκίδας Αλιβερίου, λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα-Κυριακή από τις 06:00 έως τις 22:00 και έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο 20 πρατηρίων. Επιπλέον, η ΔΕΠΑ Εμπορίας, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση φυσικού αερίου κίνησης στην ελληνική περιφέρεια, βάζει στόχο την πύκνωση του δικτύου Fisikon με τη δημιουργία νέων πρατηρίων Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (CNG) σε Ηγουμενίτσα, Πάτρα και Βέροια, τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή και θα τεθούν σύντομα σε εμπορική λειτουργία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

33 νέα πρατήρια CNG ως το τέλος του 2022

Τα νέα πρατήρια, θα προστεθούν στα πρατήρια Κοζάνης, ΣΕΑ Ευαγγελισμού και Ψαθόπυργου καθώς και Ιωαννίνων, τα οποία λειτουργούν ήδη εκτός εγκατεστημένου δικτύου διανομής φυσικού αερίου και τροφοδοτούνται με υψηλής αξιοπιστίας συστήματα μεταφοράς CNG. Επιπρόσθετα, στον άμεσο σχεδιασμό της Εταιρείας περιλαμβάνεται η δημιουργία πρατηρίων σε Τρίπολη και Καλαμάτα.

Για τις ανάγκες εφοδιασμού των πρατηρίων εκτός εγκατεστημένου δικτύου, η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει προχωρήσει στην προμήθεια επιπλέον 7 CNG Semi – trailers (εκ των οποίων τα 5 είναι των 40΄ ποδών και τα 2 των 20΄ ποδών), κατάλληλα για την εξυπηρέτηση των αναγκών μεταφοράς φορτίων CNG. Τα CNG Semi – trailers, που φέρουν κυλίνδρους , συνολικής χωρητικότητας 4.800,00 Nm3 και 3.240,00 Nmαντίστοιχα, ακολουθούν υψηλά πρότυπα και αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής με σκοπό να διασφαλίζουν τη δυνατότητα ασφαλούς μεταφοράς και αποθήκευσης Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου. Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως, στόχος της εταιρείας είναι η λειτουργία 33 νέων πρατηρίων ως το τέλος του 2022, σύμφωνα με τη στρατηγική στόχευση της ΔΕΠΑ για το Fisikon.

Τα 15+1 μοντέλα με φυσικό αέριο & υγραέριο που μισεί ο βενζινάς σου (πάτα την εικόνα & δες τα)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »