Νέα σύλληψη του Ghosn: «Δε θα λυγίσω» δηλώνει ο ίδιος.

Νέα σύλληψη του Ghosn: «Δε θα λυγίσω»

1.678 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2019)

Νέο επεισόδιο γράφτηκε στην υπόθεση απάτης για την οποία κατηγορείται ο Carlos Ghosn, καθώς λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του ο πρώην ισχυρός άντρας της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi συνελήφθη και πάλι από τις ιαπωνικές αρχές!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, το πρωί της Πέμπτης (4/4), εισαγγελείς εμφανίστηκαν στο διαμέρισμα  του Ghosn στο Τόκιο και αφού του απήγγειλαν νέες κατηγορίες, τον συνέλαβαν επιβιβάζοντάς τον σε ένα βαν μάρκας Nissan.
 
Οι νέες κατηγορίες που έρχονται για τον πρώην ισχυρό Πρόεδρο της Renault-Nissan-Mitsubishi, αφορούν χρήματα της Nissan τα οποία χρησιμοποίησε ο ίδιος για δικό του όφελος. Το νέο ποσό για το οποίο κατηγορείται δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ωστόσο ανέρχεται σε εκατομμύρια δολάρια.
 
«Η σύλληψή μου σήμερα το πρωί είναι εξωφρενική και αυθαίρετη», δήλωσε αρχικά ο Ghosn και συνέχισε «Είναι μέρος μιας άλλης προσπάθειας κάποιων ατόμων στη Nissan να με κάνουν να σιωπήσω και να παραπλανήσουν τους εισαγγελείς. Για ποιο λόγο να με συλλάβουν, εκτός από το να με κάνουν να λυγίσω;», αναρωτήθηκε στο τέλος της σύντομη τοποθέτησής του.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα σύλληψη έρχεται μια μέρα μετά την ανακοίνωση του πρώην προέδρου της Nissan, της Renault και της Mitsubishi Motors ότι θα πραγματοποιήσει μια συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα, στην οποία θα μιλήσει για όλα τα θέματα σχετικά με το σκάνδαλο απάτης που κατηγορείται.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως ο Ghosn συνελήφθη για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 2018 και φυλακίστηκε για περισσότερες από 100 ημέρες, στη συνέχεια πλήρωσε εγγύηση και αποφυλακίστηκε και σήμερα ήρθε η νέα σύλληψη.   

NEO TRAFIC
skoda