2 φωτογραφίες »

Οι εικόνες που βλέπετε στην γκαλερί εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο φόρουμ Bronco6G.

Νέες εικόνες δείχνουν το Ford Bronco

2.048 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2020)

Η αρχή με τη διαρροή εικόνων του επερχόμενου Ford Bronco έκανε την αρχή και από τότε δεν έχει σταματημό, αφού νέες εικόνες που δείχνουν το νέο SUV της Ford έκαναν την εμφάνισή τους.

Οι εικόνες που βλέπετε στην γκαλερί εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο φόρουμ Bronco6G  και ακολουθούν αυτές που είχαμε δει πριν από λίγες ημέρες. Αυτό που βλέπουμε στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα τετράθυρο μαύρο Bronco.
 
Τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν διαφέρουν από αυτά που έχουμε δει στις προηγούμενες εικόνες, όμως αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι δύο λαβές που υπάρχουν μεταξύ φτερού και καπό στο ύψος των φωτιστικών σωμάτων. Οι θεωρίες που έχουν υπάρξει σχετικά με αυτές είναι πάρα πολλές και πλέον αναμένουμε να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η χρησιμότητα τους.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως αυτές οι δύο νέες φωτογραφίες μας δίνουν επίσης μια καλή ματιά στο πόσο μεγάλοι είναι οι καθρέφτες στην πραγματικότητα. Το μπροστινό πλάνο τριών τετάρτων δείχνει τον καθρέφτη του οδηγού από πολύ κοντινή απόσταση - και είναι τεράστιος.   
 
Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το μοντέλο θα φτάσει στην αγορά της Ευρώπης.

Mercedes
moto