3 φωτογραφίες »

Η μάσκα έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν ακολουθεί πλέον το μοτίβο V-Μotion της ιαπωνικής φίρμας.

Νέες εικόνες του ανανεωμένου Nissan Navara

10.064 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2020)

«Αγνώριστο» θα γίνει το Νavara μετά την ανανέωση που θα του προσφέρει η Nissan μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Δείτε ποιες είναι οι αλλαγές που θα έχει μέσα από τρεις νέες εικόνες που ήρθαν στο φως.


Tην προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στο φως η πρώτη φωτογραφία του ανανεωμένου Navara αλλά τώρα, μέσω ενός χρήστη του Instagram έχουμε στην διάθεσή μας τρεις νέες εικόνες του ιαπωνικού Pick-Up.

Oι άνθρωποι της Nissan φαίνεται πως θέλουν να επενδύσουν στο αισθητικό κομμάτι και γιαυτό προχωρούν σε μια γερή ανανέωση για το Navara. Η μάσκα έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν ακολουθεί πλέον το μοτίβο V-Μotion της ιαπωνικής φίρμας αλλά μια πιο τετράγωνη λογική, που παραπέμπει σε αμερικανικά Pick-Up, όπως το Nissan Titan. Επιπλέον, τα φωτιστικά σώματα έχουν μεγαλώσει ενώ νέας σχεδίασης είναι και ο προφυλακτήρας που στις εσοχές που δημιουργούντα στα άκρα του φωλιάζουν οι προβολείς ομίχλης. Η μαύρη πλαστική ποδιά στο εμπρός μέρος θυμίζει κάπως τα πλαϊνά σκαλοπάτια ενώ από εκεί και πέρα, το ντιζάιν παραμένει λίγο πολύ ίδιο με αυτό του υπάρχοντος Navara. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι μικρότερης έκτασης καθώς βλέπουμε πως το Navara θα αποκτήσει νέα LED γραφικά στα φώτα, ελαφρώς ανασχεδιασμένη θύρα καρότσας και κάποιες νέες «πινελιές» στον προφυλακτήρα.

Πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα του ανανεωμένου Navara δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή. Δεν θα προκαλέσει αίσθηση εάν η φαρέτρα από μοτέρ παραμείνει ίδια με ραφιναρισμένους turbo diesel κινητήρες που υπό περιπτώσεις αποδίδουν έως και 163 ίππους (σ.σ. αναφερόμαστε στον twin-turbo diesel των 2,3 λτ.).

Τέλος, αναφορικά με το λανσάρισμα του Navara facelift, φήμες κάνουν λόγο πως αυτό θα γίνει μέσα στο 2021, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή κάποια επιβεβαίωση από επίσημα χείλη.
 

NEO PROACE
NISSAN