• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι στιλιστικές αλλαγές σε σχέση με την «απλή» έκδοση δεν είναι ριζικές, ωστόσο το σημείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι οι αυτοκόλλητες λωρίδες κατά μήκος του μικρού SUV.

Στην καμπίνα του Juke 15RX θα παρατηρήσουμε τη διχρωμία (μαύρο και κόκκινο ή μαύρο και γκρι) που επικρατεί στο σαλόνι της νέας έκδοσης.

Νέες εκδόσεις Nissan Juke 15RX

5.820 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2013

Το μυστήριο για το teaser που κυκλοφόρησε από τη Nissan, σχετικά με θέμα «Star Wars» έλαβε τέλος, αφού η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε τις νέες εκδόσεις 15RX του Juke.

 
Οι νέες εκδόσεις 15RX του Nissan Juke έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους στην Ιαπωνία και θα διατίθενται αποκλειστικά σε κόκκινο και μαύρο χρωματισμό. Οι στιλιστικές αλλαγές σε σχέση με την «απλή» έκδοση δεν είναι ριζικές, ωστόσο τα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι οι αυτοκόλλητες λωρίδες κατά μήκος του μικρού SUV, οι εξωτερικοί καθρέφτες σε διαφορετικό χρώμα, καθώς και οι 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση.

Αν περάσουμε στην καμπίνα του Juke 15RX θα παρατηρήσουμε τη διχρωμία (μαύρο και κόκκινο ή μαύρο και γκρι) που επικρατεί στο σαλόνι της νέας έκδοσης, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν παραμείνει ακριβώς τα ίδια.

Όπως και στην απλή έκδοση, το μηχανολογικό σύνολο που εφοδιάζει το Juke 15RX   είναι ο 1,6 λτ. κινητήρας με απόδοση 114 ίππων και 150 Nm ροπής. Τέλος, το συγκεκριμένο μοντέλο θα κοστολογείται περίπου στα 14.945 ευρώ για την ιαπωνική αγορά.

Tags: NISSAN JUKE