Το μελλοντικό Citroen C3 θα είναι αρκετά διαφορετικό από το σημερινό. Δείτε με ποιο θα μοιάζει.

Το μελλοντικό Citroen C3 θα είναι αρκετά διαφορετικό από το σημερινό. Δείτε με ποιο θα μοιάζει.

Ετοιμάζεται νέο C3

3.729 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2016)

Ακολουθώντας τη σχεδιαστική νοοτροπία του Cactus, το νέο C3 αναμένεται να έρθει αρκετά ανανεωμένο αισθητικά, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, δίνοντας νέο αέρα στις μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχεδιαστική νοοτροπία του νέου Citroen C3 είναι πιθανό να επηρεαστεί έντονα από τον σχεδιασμό του ιδιόμορφου C4 Cactus και των ιδιαίτερων Airbumps του.
Ο ίδιος ο διευθυντής σχεδιασμού της Citroen, Xavier Peugeot, επισήμανε πως «Η νέα γενιά C3 θα πρέπει να φέρει κάποια σχεδιαστικά στοιχεία του Cactus, να λέει στους πελάτες μια ιστορία, να δείχνει σχεδιαστική συνοχή».
Αναφέρθηκε μάλιστα και στο πρόσφατα εμφανιζόμενο e-Mehari, ένα ηλεκτροκίνητο buggy, σαν ένα παράδειγμα εξέλιξης του στρατηγικού σχεδιασμού στης Citroen, με μεγάλη πιθανότητα να δανειστεί σχεδιαστικά στοιχεία και το νέο C3. Επίσης τόνισε πως στο άμεσο μέλλον η εταιρία θα επανέλθει και με άλλα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, ξεκινώντας σύντομα την παραγωγή ενός νέου αυτοκινήτου, βασισμένο στο Aircross SUV concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center