6 φωτογραφίες »

Καλή συναρμογή, ποιοτικά στην αφή υλικά και ιδιαίτερες τεχνοτροπίες είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του C-HR.

Εσωτερικό-Χώροι: Hi-tech, ποιοτικό & ευρύχωρο

217.444 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2020)

Μπαίνοντας στην καμπίνα του ανανεωμένου C-HR οι αλλαγές είναι διακριτικές. Ακόμα κι έτσι όμως, η γνώριμη εικόνα με το ασύμμετρο και ελαφρά κεκλιμένο προς τον οδηγό ταμπλό, που δημιουργεί και έναν πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, θα σε κερδίσει. Σε αυτό συμβάλουν επίσης τα ποιοτικά στην αφή, μαλακά υλικά με την καλή συναρμογή, αλλά και η «αιωρούμενη» οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων που δεσπόζει στο κέντρο. Στην τελευταία βρίσκεται όλο το ζουμί της ανανέωσης άλλωστε. Και εξηγούμε παρακάτω. H τελευταία αναβάθμιση του infotainment αφορά στον εμπλουτισμό της διασυνδεσιμότητας με τις πρόσφατες εκδόσεις Apple CarPlay και Android Auto να περιλαμβάνονται πλέον στο μενού. Η οθόνη είναι εύχρηστη συνδυάζοντας φυσικά κουμπιά και την αφή, ενώ πολλές λειτουργίες μπορούν να γίνουν εύκολα από τα πλήκτρα του τιμονιού. Επιπλέον, υποστηρίζονται ακόμα και «over the air» ανανεώσεις για τους χάρτες του συστήματος πλοήγησης ούτως ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνετε στην αντιπροσωπεία κάθε φορά.

Όσον αφορά στους χώρους για τους επιβάτες παραμένουν άκρως ικανοποιητικοί για να φιλοξενήσουν άνετα τέσσερις ενήλικες ενώ υπάρχουν και αρκετές θήκες για τα μικροαντικείμενα τους. Στο βωμό της κουπέ αισθητικής θυσιάζεται λίγο από το φως που θα έμπαινε στο πίσω κάθισμα δημιουργώντας ένα κάπως σκοτεινό «δωμάτιο», ή απλά προστατεύει τους επιβάτες από… αδιάκριτα βλέμματα. Το διαμέρισμα των αποσκευών, τέλος, έχει όγκο 377 λτ. και κρίνεται στο μέσο όρο για τα δεδομένα της κατηγορίας ωστόσο έχει κανονικό σχήμα και χαμηλό κατώφλι φόρτωσης που βοηθάει την κατάσταση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
OPEL