H σκοτεινή φωτογραφία-teaser δεν μας αποκαλύπτει αρκετά, ωστόσο διακρίνεται η επιθετική σχεδίαση του Golf R.

H σκοτεινή φωτογραφία-teaser δεν μας αποκαλύπτει αρκετά, ωστόσο διακρίνεται η επιθετική σχεδίαση του Golf R.

Νέο VW Golf R με 286+ PS

4.558 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2013)

H VW δημοσίευσε μια φωτογραφία-teaser, στην οποία απεικονίζεται η επερχόμενη γενιά του VW Golf R, ενώ φήμες θέλουν το μηχανικό σύνολο που θα εφοδιάζεται να έχει τουλάχιστον 286 ίππους.

Με μια φωτογραφία-teaser, η οποία δημοσιεύτηκε από τη γερμανική φίρμα, προκάλεσε… αναστάτωση στους «γκολφάκιδες», αφού απεικονίζεται η επόμενη γενιά του ισχυρού Golf R. Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα περισσότερα στοιχεία, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η γερμανική φίρμα να παρουσιάσει το νέο Golf R στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 20 ημέρες.
Από τη φωτογραφία –αν και σκοτεινή- ξεχωρίζει η επιθετική εμφάνιση του Golf και τα LED στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα. Ο μπροστινός προφυλακτήρας φαίνεται να έχει επανασχεδιαστεί και διακρίνονται οι τετραγωνισμένοι πρόβολοι ομίχλης. Τέλος, στην εμπρός γρίλια… «γυαλίζει» το R, πιστοποιώντας ότι αναφέρεται για την ισχυρή έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου.
Αν και ανεπίσημο, κάτω από το καπό ίσως συναντήσουμε έναν 2λιτρο τούρμπο κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 286 ίππους και 379 Nm ροπής. Επίσης, πιθανόν να συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ένα αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης Haldex, το οποίο είναι ελαφρύτερο και αποδοτικότερο από την προηγούμενη γενιά. Αν όντως όλα τα παραπάνω ευσταθούν, τότε το νέο Golf R θα μπορεί να αγγίξει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 5 δλ. με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center