• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Nissan παρουσίασε στη Γαλλία μια νέα special έκδοση για τα Juke και Qashqai, την Design Edition.

Βασισμένο στην εξοπλιστική έκδοση Acenta, το Nissan Juke Design Edition διαθέτει κόκκινες πινελιές μέσα – έξω.

Στο εσωτερικό του Juke Design Edition, το κόκκινο θέμα συνεχίζεται και εμφανίζεται στους αεραγωγούς, στον επιλογέα ταχυτήτων, στις πόρτες και στις ραφές.

Στο Nissan Qashqai Design Edition δεν υπάρχουν οι κόκκινες λεπτομέρειες, με το μοντέλο να εστιάζει στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του.

Nissan Design Edition

12.009 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/3/2015

Η Nissan εμπλουτίζει την παλέτα των εκδόσεων των Juke και Qashqai με την special εξοπλιστική εκδοχή Design Edition, η οποία πηγαίνει το στιλ των δύο ιαπωνικών crossover ακόμα παραπέρα.

 
Η Nissan παρουσίασε στη Γαλλία μια νέα special έκδοση για τα Juke και Qashqai, την Design Edition.

Βασισμένο στην εξοπλιστική έκδοση Acenta, το Nissan Juke Design Edition διαθέτει κόκκινες πινελιές μέσα – έξω, που απαντώνται στα καπάκια των καθρεπτών, στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και στο περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων. Στο εσωτερικό, το κόκκινο θέμα συνεχίζεται και εμφανίζεται στους αεραγωγούς, στον επιλογέα ταχυτήτων, στις πόρτες και στις ραφές. Ο «ουρανός» είναι τελείως μαύρος, ενώ υπάρχουν νέες ταπετσαρίες.

Το Juke Design Edition διατίθεται κατά αποκλειστικότητα με μια άσπρη (Arctic White) βαφή, ενώ ο στάνταρ εξοπλισμός του περιλαμβάνει 17άρες ζάντες αλουμινίου, φιμέ πίσω τζάμια, αυτόματο κλιματισμό, cruise control και συνδεσιμότητα Bluetooth. Οι επιλογές σε κινητήρες είναι: 1,2 βενζίνης DIG-T 115 ίππων και 1,6 βενζίνης 117 ίππων με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων Xtronic, αλλά και η 1,5 πετρελαίου dCi των 110 αλόγων.

Στο Nissan Qashqai Design Edition δεν υπάρχουν οι κόκκινες λεπτομέρειες, με το μοντέλο να εστιάζει στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του. Ομοίως στηρίζεται στην έκδοση Acenta, την οποία και εμπλουτίζει με τροχούς 17 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά – πίσω, αλλά και αισθητήρες φώτων – βροχής. Προεξάρχον χαρακτηριστικό του εν λόγω Qashqai είναι η γυάλινη πανοραμική οροφή του, ενώ την μορφή του αναβαθμίζουν τα πίσω φιμέ τζάμια και οι γκρι μπάρες οροφής. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο DIG-T κινητήρας βενζίνης των 115 ίππων που συνεργάζεται είτε με 6άρι μηχανικό είτε με Xtronic κιβώτιο. Η επιλογή πετρελαίου ακούσει στο όνομα dCi 110, με την εν λόγω έκδοση να φέρει 6άρι μηχανικό κιβώτιο