• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Nissan παρουσιάζει μία ακόμα ειδική έκδοση του μικρού της crossover. Ας γνωρίζουμε το Juke Dynamic, το οποίο μάλιστα αφορά και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Οι υποψήφιοι αγοραστές, μπορούν να παραγγείλουν το νέο Nissan Juke Dynamic σε δύο χρώματα, τα Magnetic Red και Garnet Black, με το κόκκινο πακέτο Personalization Pack, να είναι στάνταρ.

Δύο είναι οι επιλογές και σε κινητήρες, μία βενζίνης (1.2 DIG-T 115 PS) και μία πετρελαίου (1.5 dCi 110 PS).

Ακόμα μένει να ανακοινωθούν το πότε θα λανσαριστεί το Nissan Juke Dynamic, σε ποιες αγορές και σε τι τιμές.

Nissan Juke Dynamic

4.475 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/6/2016

Παίρνοντας συνεχώς προστιθέμενη αξία από την εμπορική επιτυχία του Juke, η Nissan ετοιμάζεται να λανσάρει στην Ευρώπη μία νέα σπέσιαλ έκδοση του μικρού της crossover. Το όνομά της είναι Dynamic και ποντάρει στο «κόκκινο»…

 
Η Nissan, όσο ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του Juke, παρουσιάζει και διάφορες ειδικές εκδόσεις του υπάρχοντος μοντέλου. Τελευταία προσθήκη στην παλέτα το Nissan Juke Dynamic, το οποίο μάλιστα αφορά και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η νέα σπέσιαλ έκδοση στηρίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο N-Connecta, στο οποίο περιλαμβάνονται ήδη στοιχεία όπως το σύστημα infotainment NissanConnect με την οθόνη αφής των 5,8 ιντσών, η κάμερα οπισθοπορείας και το «έξυπνο» κλειδί Intelligent Key με λειτουργία Start και ηλεκτρική αναδίπλωση καθρεπτών.

Οι υποψήφιοι αγοραστές, μπορούν να παραγγείλουν το νέο Nissan Juke Dynamic σε δύο χρώματα, τα Magnetic Red και Garnet Black, με το κόκκινο πακέτο Personalization Pack, να είναι στάνταρ. Ξεχωρίζει δηλαδή περαιτέρω από τα απλά Juke, μέσω των κόκκινων πινελιών σε προφυλακτήρες, προβολείς, τροχούς (18 ιντσών) και καθρέπτες.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν σπορ καθίσματα σε κόκκινο χρώμα, μια απόχρωση που συναντάμε στον καθρέπτη, την κεντρική κονσόλα, τους αεραγωγούς και τις πόρτες. Προαιρετικά υπάρχει η δέσμη τεχνολογιών Safety Shield, που περιλαμβάνει συστήματα όπως Around View Monitor, Bind Spot Warning, Moving Object Detection και Lane Departure Warning.

Δύο είναι οι επιλογές και σε κινητήρες, μία βενζίνης (1.2 DIG-T 115 PS) και μία πετρελαίου (1.5 dCi 110 PS). Ακόμα μένει να ανακοινωθούν το πότε θα λανσαριστεί το Nissan Juke Dynamic, σε ποιες αγορές και σε τι τιμές.

Tags: NISSAN JUKE