• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν το Nissan Juke Nismo RS να εφοδιάζεται με έναν 1,6 λτ. 230 ίππων και σχεδόν 300 Nm ροπής. (Στη φωτογραφία το Nissan Juke Nismo)

Το σπορ crossover θα αναβαθμιστεί σημαντικά, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην ανάρτηση. (Στη φωτογραφία το Nissan Juke Nismo)

Nissan Juke Nismo RS με 230 ίππους

5.900 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2013

Πληροφορίες που προέρχονται από το Δελτίο Τύπου της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, επιβεβαίωσαν τη «συμμετοχή» του Nissan Juke Nismo RS, καθώς και ενός πρωτότυπου… μυστήριου.

 
Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για το Nissan Juke Nismo RS, ωστόσο παλαιότερες αναφορές θέλουν το compact crossover μοντέλο να φέρει ένα σπορτίφ «κουστούμι» της Nismo, καθώς και μια σπορ ανάρτηση. 

Κάτω από το καπό του σπορ crossover, όπως προϊδεάζει και η ονομασία του, θα βρίσκεται πιθανόν ο γνώριμος υπερτροφοδοτούμενος 1,6 λτ. κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 230 ίππους και σχεδόν 300 Nm ροπής. Πληροφορίες θέλουν με το συγκεκριμένο ισχυρό κινητήρα να συνδυάζεται ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με μετάδοση κίνησης στους δύο τροχούς. Φυσικά θα υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου κιβώτιου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Τέλος, μαζί με το Juke Nismo RS, θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες και ένα πρωτότυπο Nismo, το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο για το τι ακριβώς πρόκειται.

Tags: NISSAN JUKE