• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης, ο δεξιοτέχνης του Pogo Dalton Smith, μεταπήδησε πάνω από 3 Nissan Juke  στη σειρά,  με μια μόνο αναπήδηση μεταξύ τους.

Η Nissan παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη πολύ-λειτουργική κάμερα αυτοκινήτου 360 μοιρών, που ακούει στο όνομα JukeCam και μπορεί σε μερικά δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε σπορ κάμερα δράσης.

Η JukeCam συνέλαβε ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα διαδοχικά αυτοκίνητα που μεταπήδησε ποτέ κάποιος,  πάνω σε μια ράβδο Pogo.

Η Nissan JukeCam είναι μια τεχνολογική ιδέα που αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με την 360fly, κατασκευάστριας καμερών 360º.

Nissan JukeCam για περιπετειώδεις οδηγούς +vid

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Η Nissan JukeCam είναι η πρώτη στον κόσμο action κάμερα 360º σε αυτοκίνητο. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την καινοτομία της Nissan, αλλά και video με τη λειτουργία της.

NISSAN: Qashqai τώρα με όφελος έως 2.000€€

Mε την τελευταία της καινοτομία που ακούει στο όνομα JukeCam, η Nissan παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη πολύ-λειτουργική κάμερα αυτοκινήτου 360 μοιρών, που μπορεί σε μερικά δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε σπορ κάμερα δράσης. Με δύο προσαρμοσμένα στηρίγματα,  εκ των οποίων το ένα ενσωματωμένο στο ταμπλό ενός Nissan Juke και το άλλο σε κράνος, η JukeCam είναι ιδανική για τη μαγνητοσκόπηση κάθε συναρπαστικής πτυχής της ζωής του οδηγού.
 
Η Nissan JukeCam είναι μια τεχνολογική ιδέα που αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με την 360fly, κατασκευάστριας καμερών 360º. Η μοναδική δυνατότητα διπλής χρήσης της JukeCam παρουσιάζεται σε ένα εντυπωσιακό νέο βίντεο, μαγνητοσκοπημένο  σε ποιότητα 4Κ, όπου πρωταγωνιστούν  τα μέλη της Xpogo, μιας ομάδας extreme pogo.
 
 
Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης, ο δεξιοτέχνης του Pogo Dalton Smith, μεταπήδησε πάνω από 3 Nissan Juke στη σειρά,  με μια μόνο αναπήδηση μεταξύ τους. Αυτό αποτέλεσε ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα διαδοχικά αυτοκίνητα που μεταπήδησε ποτέ κάποιος,  πάνω σε μια ράβδο Pogo.
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως η Nissan έχει πρωτοστατήσει στον τρόπο με τον  οποίο η τεχνολογία των καμερών έχει ενσωματωθεί στα αυτοκίνητά της. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί  το Intelligent Around View Monitor , το πρωτοποριακό σύστημα πανοραμικής απεικόνισης της Nissan, το οποίο δημιουργεί μια θέαση 360º, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό στον εντοπισμό τυχόν εμποδίων κατά τη διάρκεια ελιγμών χαμηλής ταχύτητας, όπως για παράδειγμα όταν σταθμεύει. 
 
Η πλήρως ενσωματωμένη JukeCam έχει χωρητικότητα εγγραφής τριών ωρών, όταν χρησιμοποιείται ως κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου (dash-cam). Εφόσον  αποσυνδεθεί η JukeCam από τη βάση του ταμπλό για να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα δράσης, η μπαταρία της θα διαρκέσει έως και δύο ώρες.
 

51 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE