3 φωτογραφίες »

Όμορφο και ευχάριστο είναι ποιοτικά και αισθητικά το εσωτερικό του Nissan X-Trail χωρίς να εντυπωσιάζει με τον high tech χαρακτήρα του.

Εσωτερικό: Peugeot 5008 σε design & ποιότητα

51.210 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Tο εσωτερικό και των τριών μοντέλων είναι ξεχωριστό με έμφαση στην προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και τον σύγχρονο και high-tech διάκοσμο, ωστόσο κάθε κατασκευαστής προσεγγίζει με τον δικό του τρόπο το premium ύφος.

Το εσωτερικό του Peugeot 5008 διακρίνεται για τον high tech διάκοσμο, την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του και την ευρυχωρία-πρακτικότητά του.

Το εσωτερικό του Peugeot 5008 διακρίνεται για τον high tech διάκοσμο, την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του και την ευρυχωρία-πρακτικότητά του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


Το Nissan X-Trail αρχικά εκφράζει μετά και την ανανέωσή του ένα συνολικά αναβαθμισμένο εσωτερικό. Το επίπεδο της ποιότητας είναι σημαντικά προσεγμένο, τόσο σε φινίρισμα όσο και σε συναρμολόγηση, στοιχείο που τονίζεται στην έκδοση Techna της δοκιμής. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα και αποτελεί το high tech στοιχείο στο εσωτερικό του.

Το Peugeot 5008 ξεχωρίζει με την λογική i-cockpit του εσωτερικού του και παρουσιάζεται πιο ενδιαφέρον συγκριτικά, ενώ παράλληλα προβάλλει τον πιο premium αέρα ανάμεσα στα μοντέλα με πολύ καλή ποιότητα υλικών και προσεγμένο φινίρισμα. Αντίστοιχα διακρίνεται για τον πιο high-tech χαρακτήρα του, με τον εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ αν και έχει πιο οδηγοκεντρική φιλοσοφία γενικότερα, δεν επηρεάζεται σημαντικά η αίσθηση ευρυχωρίας που το διακρίνει και η οποία εκφράζεται και από την πρακτικότητά του.

Το Volvo XC60 τέλος, διαθέτει και εκείνο high-tech αέρα που εκφράζεται κυρίως από την κάθετη και μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ έχει γενικότερα πιο minimal αισθητική. Η ποιότητα είναι και εδώ πολύ καλή κυρίως στα βασικά μέρη του ταμπλό με καλή επιλογή υλικών και προσεγμένη συναρμογή, το φινίρισμα ωστόσο κάποιων τμημάτων θα μπορούσε να είναι καλύτερο με βάση την τιμή του.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

SPRING SEAT
citroen