• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Nissan Juke 80th Special Color Limited Edition βάφεται σε 4 χρώματα που φέρνουν στο νου μοντέλα όπως τα Fairlady Z και Skyline GT-R R34.

«Νοσταλγική» έκδοση του Nissan Juke

5.882 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2014

Αποτείνοντας φόρο τιμής στο παρελθόν της, η Nissan παρουσίασε στην Ιαπωνία το Juke 80th Special Color Limited Edition, του οποίου το αμάξωμα βάφεται σε 4 χρώματα που χαρακτηρίζουν την κληρονομιά της εταιρείας.

NISSAN: Qashqai τώρα με όφελος έως 2.000€€

Το προεξάρχον χαρακτηριστικό της special έκδοσης του Juke είναι τα 4 χρώματα που αναφέρονται στην κληρονομιά της Nissan και φέρνουν στο νου μοντέλα όπως τα Fairlady Z και Skyline GT-R R34. Τα εν λόγω χρώματα είναι τα εξής: Deep Maroon, Sunflare Orange, Brilliant White Pearl και Aurora Flare Blue Pearl. Ανεξαρτήτως βαφής, όλα τα Juke 80th Special Color Limited Edition διαθέτουν μπρούντζινες ζάντες, χειρολαβές χρωμίου και εξωτερικούς καθρέπτες σε μπρονζέ απόχρωση.

Διατίθεται αποκλειστικά με ένα 4κύλινδρο σύνολο βενζίνης 1,5 λτ., το οποίο αποδίδει 100 ίππους ισχύος και 139 Nm ροπής. Στο εσωτερικό, προσφέρονται αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, ενώ –όπως είναι φυσικό- στηρίζεται στην πρόσφατα ανανεωμένη εκδοχή του Juke.

51 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE