8 φωτογραφίες »

Ντεμπούτο για το νέο Audi RS 3 με 400 ίππους!

9.508 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2021)

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το νέο Audi RS 3, συνδυάζοντας την αγριεμένη δυναμική εμφάνιση με τον πεντακύλινδρο 2,5 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 400 ίππους!

Στην επίσημη αποκάλυψη του νέου RS 3 προχώρησε η Audi, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο τα χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της μάρκας αλλά και αυτών της αυτοκίνησης, που περίμεναν με αγωνία την «καυτή» και ισχυρότερη έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου.


Στην επίσημη αποκάλυψη του νέου RS3 προχώρησε η Audi

Στην επίσημη αποκάλυψη του νέου RS3 προχώρησε η Audi

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Περνώντας άμεσα στα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία.  Όπως αναμένονταν το μοντέλο θα προσφερθεί στην αγορά της Ευρώπης τόσο ως σεντάν όσο και ως Sportback. Ο σχεδιασμός του νέου Audi RS 3 είναι ακόμα πιο δυναμικός και ισχυρός από αυτόν του προκατόχου του. Εμπρός, μεγάλος προφυλακτήρας RS, επανασχεδιασμένο Singleframe με την εντυπωσιακή μάσκα της κηρήθρας και μεγάλες είσοδοι αέρα, του δίνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση. Το RS 3 είναι στάνταρ εξοπλισμένο με επίπεδους, σφηνοειδείς προβολείς LED και πίσω φώτα LED, συμπεριλαμβανομένων δυναμικών φλας. Οι προβολείς LED Matrix διατίθενται προαιρετικά, με σκούρα περιγράμματα γύρω από τα ψηφιακά φώτα ημέρας. Η Audi θα τοποθετεί επίσης semi-slick ελαστικά επιδόσεων PirelliPZero «TrofeoR» για πρώτη φορά, προαιρετικά. Πίσω, οι πινελιές φινιρίσματος εμπνευσμένες από τους αγώνες ταχύτητας περιλαμβάνουν τον επανασχεδιασμένο οπίσθιο προφυλακτήρα ειδικά για RS, με ενσωματωμένο διαχύτη και το σύστημα εξάτμισης RS με δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις.

Ο 2,5 λίτρων πεντακύλινδρος TFSI κινητήρας, είναι αυτός που χρησιμοποιεί το νέο RS 3, προσφέροντας 400 ίππους και 500 Nm ροπής.

Ο 2,5 λίτρων πεντακύλινδρος TFSI κινητήρας, είναι αυτός που χρησιμοποιεί το νέο RS 3, προσφέροντας 400 ίππους και 500 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto