Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Με μια νέα teaser εικόνα, η Toyota ανακοίνωσε ότι θα παρουσιαστεί το νέο Aygo στο επερχόμενο Σαλόνι του Μαρτίου.

Το νέο Peugeot 108 είναι το πρώτο που αποκαλύφθηκε από τη νέα γενιά της «τριλογίας», που αναμένεται να λανσαριστεί το καλοκαίρι.

Το εικονιζόμενο πρωτότυπο Toyota FT-HT Yuejia είχε παρουσιαστεί πέρυσι στη Σαγκάη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα «δανείσει» τις σχεδιαστικές του γραμμές στο νέο Aygo.

Μηχανικά, τα τρία νέα μίνι θα φέρουν τα ίδια μοτέρ: τον 3κύλινδρο 1.000άρη των 68 ίππων και τον νέο 1,2 λτ. PureTech VTi με 82 PS (εικόνα το νέο Peugeot 108).

Ντεμπούτο για το νέο Toyota Aygo στη Γενεύη

10.132 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/2/2014

Με μια teaser εικόνα μάς προϊδεάζει η Toyota για το νέο Aygo, που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη, ενώ το εν λόγω μίνι φαίνεται ότι αποκτά έναν πιο δυναμικό σχεδιασμό, σε σχέση με το τωρινό μοντέλο.

 
Πιο συγκεκριμένα, ήδη γνωρίζουμε πώς είναι το νέο Peugeot 108 και τα μοτέρ που θα εφοδιάζεται, ενώ οι φωτογραφίες για το νέο Citroen C1 δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει παρόμοιο στιλ με το 108 και φυσικά θα «φοράει» τους ίδιους κινητήρες, όπως και το νέο Aygo, αφού τα μηχανικά μέρη αποτελούν μέρος της συμφωνίας, όπως είχε συμβεί και με τα τωρινά μοντέλα.

Όσον αφορά το νέο ιαπωνικό μίνι -προς το παρόν- δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία, πέραν του ότι σχεδιαστικά το νέο Aygo θα υιοθετήσει γραμμές και από το πρωτότυπο FT-HT Yuejia, που είχε παρουσιαστεί στη Σαγκάη τον περασμένο χρόνο. Επίσης, από την teaser εικόνα βλέπουμε ότι θα διαθέτει μια καινούργια μάσκα μπροστά σε πιο επιθετικό μοτίβο, ενώ έχουν προστεθεί φώτα ημέρας LED στους μπροστινούς προβολείς με τους τελευταίους να έχουν επιμηκυνθεί σε σχέση με την παρούσα γενιά.

Τέλος, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τα νέα μίνι θα λανσαριστούν προς το καλοκαίρι στις αγορές.