Τα πρώτα δύο σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο για το νέο μικρό μοντέλο της Hyundai, που προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Παρισιού αρχές Οκτωβρίου.

Στο πίσω μέρος , τα φανάρια του νέου i20 παραπέμπουν σε ιταλικό design, ενώ το αρκετά κεκλιμένο πίσω μέρος δίνει έναν «αέρα» coupe στο νέο μοντέλο της Hyundai.

Στο νέο i20 αναμένεται να δούμε τα γνωστά σύνολα της εταιρείας με τον κινητήρα των 1,2 λτ. στη βενζινοκίνητη έκδοση και τα μοτέρ των 1,1 λτ. και 1,4 λτ. για τις diesel εκδόσεις.

Ντεμπούτο στο Παρίσι για το νέο Hyundai i20

7.709 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/8/2014

Δύο επίσημα σχέδια «διέρρευσαν» για τη νέα γενιά του Hyundai i20, η οποία φαίνεται ότι αποκτά μια πολύ δυναμική εικόνα και «ευρωπαϊκό» στιλ, ενώ η πλήρης παρουσίαση του νέου μοντέλου θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

 
Τα πρώτα δύο σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο για το νέο μικρό μοντέλο της Hyundai, που προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Παρισιού αρχές Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, το νέο i20 βλέπουμε από τα –επίσημα- σχέδια να έχει αποκτήσει ένα πιο επιθετικό μοτίβο, σε σχέση με την απερχόμενη γενιά του, αφού μπροστά δεσπόζει η μεγάλη εξαγωνική μάσκα και οι μεγάλοι «τριγωνικοί» προβολείς, που προσφέρουν στο κορεάτικο μικρό ένα σύγχρονο «ευρωπαϊκό» στιλ. Μάλιστα, ο σχεδιασμός της μπροστινής μάσκας και των προβολέων έχουν υιοθετηθεί από το νέο i10, ενώ χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες μπρος και πίσω, καθώς το τεχνικό τμήμα της εταιρείας στο Russelheim της Γερμανίας, όπου και σχεδιάστηκε το εν λόγω μοντέλο, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη «σύγχρονη γλυπτική» του i20.

Στο πίσω μέρος πάλι, τα φανάρια του νέου i20 παραπέμπουν σε ιταλικό design, ενώ το αρκετά κεκλιμένο πίσω μέρος δίνει έναν «αέρα» coupe στο νέο μοντέλο της Hyundai.

Αναφορικά τώρα με τα μηχανικά μέρη, στο νέο i20 αναμένεται να δούμε τα γνωστά σύνολα της εταιρείας με τον κινητήρα των 1,2 λτ. στη βενζινοκίνητη έκδοση και τα μοτέρ των 1,1 λτ. και 1,4 λτ. για τις diesel εκδόσεις.

Τέλος, το λανσάρισμα του νέου Hyundai i20 στις αγορές αναμένεται στις αρχές του επόμενου χρόνου.