Χάνει το GP Αυστραλίας ο Alonso, μετά το ατύχημά του στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης για την F1 με το μονοθέσιο της McLaren-Honda.

Χάνει το GP Αυστραλίας ο Alonso, μετά το ατύχημά του στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης για την F1 με το μονοθέσιο της McLaren-Honda.

Ο Alonso εκτός του GP Αυστραλίας

1.989 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2015)

Για προληπτικούς λόγους, μετά το ατύχημα του στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης, ο Alonso δεν θα οδηγήσει το μονοθέσιο της McLaren στο GP Αυστραλίας στις 13-15 Μαρτίου.

Στις 22 Φεβρουαρίου ο Fernando Alonso είχε ένα ατύχημα με το μονοθέσιο της McLaren-Honda, χτυπώντας πάνω σε τοίχο με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για κάποιες μέρες και για να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Ισπανός οδηγός μετά από τρεις ημέρες επέστρεψε στο σπίτι του, καθώς είχε αναρρώσει, όπως ανέφεραν οι γιατροί, όμως για προληπτικούς λόγους συνέστησαν στην αγγλική ομάδα ο Alonso να μη συμμετέχει στο προσεχές GP Αυστραλίας.
Έτσι, παρόλο που η F1 ξεκινά στις 13 Μαρτίου και η McLaren-Honda θα ήθελε να έχει το «δυνατό της χαρτί» στην πίστα, είναι αναγκασμένη να αναζητήσει αλλού λύση, που δεν είναι άλλη από τον Kevin Magnussen, ο οποίος θα σταθεί στο πλάι του Jenson Button.
Τέλος σε επίπεδο παρασκηνίου, αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του Alonso, ισπανικά μέσα ενημέρωσης σημείωναν πως ο εν λόγω πιλότος της F1 μετά τη διάσεισή του έπαθε προσωρινή αμνησία, η οποία ανησύχησε λίγο τους θεράποντες ιατρούς. Μάλιστα -πάντα κατά τα δημοσιεύματα- ο Alonso μετά το χτύπημα θεωρούσε ότι ήταν στην εφηβική ηλικία, όταν έτρεχε στα καρτ και όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος της F1. Φαίνεται όμως ότι αυτή η κατάσταση ήταν εντελώς προσωρινή και ο Ισπανός οδηγός έχει αναρρώσει πλήρως και σύμφωνα με την ομάδα του θα είναι ετοιμοπόλεμος για το GP Μαλαισίας στις 27-29 Μαρτίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Audi