• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Οδηγούμε: Hyundai Kona Electric

27.884 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/6/2018

Αυτό το ηλεκτρικό δεν είναι σαν τα άλλα που τα «φοβάσαι» για την αυτονομία τους. Βγάζει στην πράξη 400 χιλιόμετρα και έχει κατανάλωση και επιδόσεις καλύτερες και από βενζινοκίνητο!

Hyundai: Προσφορές για την περίοδο της έκθεσης

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: Βρες ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης & όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Κακά τα ψέματα. Τα ηλεκτρικά -στην Ελλάδα τουλάχιστον- έχουν προς το παρόν ένα μειονέκτημα. Δεν μπορείς να τα φορτίσεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς, και ως αποτέλεσμα έχουν περιορισμένη αυτονομία. Ok, τα χρησιμοποιείς κυρίως στην πόλη και άρα ακόμη και 60 χλμ. ημερησίως είναι αρκετά, αλλά βρε παιδί μου, αν χρειαστεί να πρέπει να πας 300 χλμ. πιο μακριά, τι θα κάνεις; 

Η αυτονομία είναι σημαντική για πολλούς οδηγούς, και άρα μόνο όταν αυτή μεγαλώσει, τότε τα ηλεκτρικά θα είναι πιο θελκτικά στον χρήστη.  Πρόσφατα διαβάσατε για το Nissan Leaf το οποίο μόλις πάτησε τις ρόδες του στην ελληνική αγορά και έχει αυτονομία κοντά στα 300 χιλιόμετρα, ενώ εδώ, θα διαβάσετε τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το ηλεκτρικό Hyundai Kona, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στο πλαίσιο του Test The Best 2018 πριν λίγες εβδομάδες. Τι αυτονομία έχει το ηλεκτρικό της Hyundai στην πράξη και πως είναι στο δρόμο; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

«Ντεπόζιτο» στη μέση και αυτονομία άλλα 207 χλμ.!
Η αυτονομία και η επάρκεια των μπαταριών ήταν το πρώτο πράγμα που κοιτάξαμε όταν αρχικά μπήκαμε στο ηλεκτρικό Kona. «207 χλμ. και μισό ντεπόζιτο ακόμη δεν είναι διόλου άσχημα» αναφωνήσαμε, αναλογιζόμενοι ότι όσα από τα χιλιόμετρα είχαν γίνει, ήταν είτε στο Main Oval στην πίστα της Bridgestone έξω από την Ρώμη στο οποίο μετράς την τελική ταχύτητα, είτε στο Handling Track που δοκιμάζεις τα οδηγικά χαρακτηριστικά, είτε στο Noise Vibration Harshness Track. Με λίγα λόγια δηλαδή, σε συνθήκες πίεσης και άρα, ναι, το Hyundai Kona Electric μπορεί να περηφανεύεται πως είναι ένα ηλεκτρικό που δεν έχει το πρόβλημα των ηλεκτρικών! Με μια φόρτιση, μπορεί να κάνει πάνω από 400 χιλιόμετρα!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

28 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  KONA

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια