6 φωτογραφίες »

Γνώριμη η εικόνα της καμπίνας, με νέο στοιχείο στο διάκοσμό της το διάκτινο τιμόνι και τον ambient φωτισμό.

Περισσότερο hi-tech & πιο άνετη για τον επιβάτη η καμπίνα

40.172 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2021)

Η πρώτη εικόνα που αντικρίσαμε μπαίνοντας στην καμπίνα, η οποία προσφέρεται τόσο σε 5θέσια, όσο και 7θέσια διάταξη,  ήταν αρκετά γνώριμη, με μοναδική εμφανή αλλαγή το νέο διάκτινο τιμόνι (προσφέρεται και σπορ τιμόνι τριών ακτίνων για τις περισσότερες εκδόσεις). Κοιτάζοντας με περισσότερη λεπτομέρεια, η   ανανέωση γίνεται αισθητή, χάρη στα νέα διακοσμητικά και τις πρόσθετες ραφές.

Νέο στοιχείο αποτελούν τα προαιρετικά εργονομικά καθίσματα από διάτρητο δέρμα, που έχουν λειτουργίας μασάζ, θέρμανσης αλλά και ηλεκτρικής ρύθμισης.

Νέο στοιχείο αποτελούν τα προαιρετικά εργονομικά καθίσματα από διάτρητο δέρμα, που έχουν λειτουργίας μασάζ, θέρμανσης αλλά και ηλεκτρικής ρύθμισης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Βέβαια οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν στο τεχνολογικό κομμάτι, όπου θα συναντήσουμε ένα εκτεταμένο φάσμα λειτουργιών του ατμοσφαιρικού φωτισμού LED και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ήχου Canton με δέκα ηχεία. Φυσικά το παρών  δηλώνουν ο  ψηφιακός πίνακς οργάνων 10,25 ιντσών και η οθόνη αφής έως και 9,2 ιντσών για το σύστημα infotainment, το οποίο φυσικά διαθέτει πληθώρα επιλογών διασύνδεσης και φωνητικό έλεγχο.  Δεν αλλάζει κάτι από εκεί και πέρα σε θέματα ποιότητας υλικών και συναρμολόγησης, τα οποία κυμαίνονται στα γνωστά υψηλά επίπεδα.

Αυτοκρατορικοί χώροι και νέα καθίσματα
Νέο στοιχείο αποτελούν τα προαιρετικά εργονομικά καθίσματα από διάτρητο δέρμα, που έχουν λειτουργίας μασάζ, θέρμανσης αλλά και ηλεκτρικής ρύθμισης, ενώ σε ορισμένες εκδόσεις υπάρχουν καθίσματα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα φυτικά υλικά. Οι χώροι φυσικά μένουν αναλλοίωτοι, όντας υπεραρκετοί ακόμα και για 5 ενήλικες και με κάποιες παραχωρήσεις για επτά άτομα, εάν έχει συμπεριληφθεί η προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων. To πορτ-μπαγτκάζ έχει χωρητικότητα 835 λίτρα, η οποία μπορεί να αυξηθεί στα 2.065 λίτρα αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα, ενώ συνολικά θα συναντήσουμε έως και 45 «Simply Clever» λειτουργίες για περισσότερη ευκολία στην καθημερινή χρήση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

peugeot
test center