Οδηγούμε το νέο Opel Astra
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε το νέο Opel Astra

43.480 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2022)

Εντυπωσιακή εμφάνιση, ψηφιακό εσωτερικό, προηγμένες τεχνολογίες και ωραία οδική συμπεριφορά είναι τα πρώτα στοιχεία που ξεχωρίσαμε στο νέο Opel Astra.

Νέα εποχή για το νέο Opel Astra

Opel Astra: Ένα όνομα βαρύ που το γνωρίζουν ακόμη και οι μη θιασώτες της αυτοκίνησης και μια παράδοση 86 ετών, που ξεκίνησε το 1936 όταν παρουσιάστηκε το Kadett και συνεχίστηκε το 1991 με την 1η γενιά του δημοφιλούς γερμανικού οικογενειακού μοντέλου. Πλέον, το best seller της Opel μπαίνει στην 6η του γενιά και εμείς το οδηγούμε στην Πορτογαλία.

Υπό την σκέπη της Stellantis -δεν είναι άλλωστε κρυφό αυτό- το νέο μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιεί κάποια γαλλικά συστατικά, όμως το μαγείρεμα και η συνταγή έχει εν τέλει γερμανική γεύση. Και αυτό το βλέπουμε μόνο θετικά γιατί εκεί στην Opel κατάφεραν να προσδώσουν στο μοντέλο ένα ξεχωριστό χαρακτήρα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στην παραδοσιακή κατηγορία των οικογενειακών.

Ποια είναι, τώρα, τα highlights του; Αρχικά οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, αυτά που θα συμπληρώσουμε εμείς είναι το τολμηρό άλμα στο μέλλον μέσω του εντυπωσιακού εσωτερικού, η παρουσία καινοτόμων τεχνολογιών για την κατηγορία και ο εξηλεκτρισμός των κινητήρων, στο πνεύμα άλλωστε της εποχής. Πάμε όμως να το δούμε πιο αναλυτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


 

Σχεδίαση: Ε-Ν-Τ-Υ-Π-Ω-Σ-Ι-Α-Κ-Ο

Εσωτερικό: Ψηφιακό, ποιοτικό, εργονομικό

Χώροι: Aνετα καθίσματα και καλό πορτ-μπαγκάζ

Κινητήρες: Γνώριμοι και δοκιμασμένοι με νέες για τo Astra προτάσεις

Στο δρόμο: Βελτιωμένο τιμόνι, πλαίσιο και συμπεριφορά

Η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center