Οδοιπορικό: Mercedes C 300 e & Mercedes GLC Coupe 300 de
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδοιπορικό: Mercedes C 300 e & Mercedes GLC Coupe 300 de

11.301 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2022)

Plug-in σεντάν βενζίνης με 100 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας και plug-in SUV Coupe diesel. Αμφότερα με την premium φινέτσα και την εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει το όνομα Mercedes υπόσχονται απολαυστικές διαδρομές σε οικονομικό φόντο.

Θάλασσα και βουνό με premium στυλ και οικονομία

 Η Mercedes έχει επενδύσει στην ενσωμάτωση της ηλεκτροκίνησης στα μοντέλα της διαθέτοντας μια διευρυμένη γκάμα εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Μοντέλων που ξεχωρίζουν για τον τρόπο που συνδυάζουν τους κλασσικούς κινητήρες με τον ηλεκτρισμό, ξεχωρίζοντας έτσι από τις υπόλοιπες μάρκες και αποδεικνύοντας την προηγμένη της τεχνολογία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Plug-In με diesel μοτέρ ή ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ;

Αφορμή για την παρακάτω εναλλακτική συγκριτική δοκιμή στάθηκαν οι Mercedes C 300 e και GLC Coupe 300 de. Η πρώτη αποτελεί το δημοφιλέστερο σεντάν της Mercedes, τη C-Class, στην βενζινοκίνητη plug-in έκδοσή του αποδίδει 313 ίππους και το κυριότερο έχει πραγματική ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 100 χλμ., νούμερο διπλάσιο από τα υπόλοιπα PHEV της αγοράς. Η δεύτερη είναι η Coupe εκδοχή της GLC, του μεσαίου SUV της φίρμας. Μόνο που εδώ η ιδιαιτερότητά είναι πως συνδυάζει τον ηλεκτροκινητήρα του plug-in συστήματος, με κινητήρα diesel αποδίδοντας 306 ίππους! Διπλό κέρδος οικονομίας και μια μείξη diesel + PHEV που δεν θα βρεις αλλού και μόνο η Mercedes έχει συνδυάσει. Φυσικά με τέτοια αυτοκίνητα ήταν δύσκολο να αντισταθούμε στην ιδέα μιας απόδρασης. Γιατί πέρα από την οικονομία που προσφέρουν και τα δύο έχουν απόλυτα ταξιδιάρικο χαρακτήρα και προσφέρονται για «ατσαλάκωτα» χιλιόμετρα.
 

Ισχυρά μοτέρ με επίκεντρο την πράσινη τεχνολογία

Εκδρομή σε θάλασσα και βουνό

Σιγουριά και αποτελεσματικότητα σε κάθε διαδρομή

Θηρία, αλλά δεν καίνε τίποτα

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

OPEL NEA MONTELA
test center