Verstappen και Albon θα συνεχίσουν μαζί στην Red Bull.

Oι οδηγοί της Red Bull & Toro Rosso για το 2020

3.899 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2019)

Έτσι διαμορφώνονται οι θέσεις των οδηγών στις δύο αυτές ομάδες. Ποια είναι η μόνη θέση οδηγού που έχει μείνει στο grid;

Με ανακοίνωσή τους, η Red Bull και η θυγατρική της Toro Rosso γνωστοποίησαν ποιοι θα είναι οι τέσσερις οδηγοί που θα βρεθούν στο τιμόνι των μονοθεσίων τους για την επόμενη σεζόν.

Ξεκινώντας από την Red Bull, δίπλα στον «σίγουρο» Max Verstappen θα βρεθεί ο Alexander Albon που φαίνεται πως «έπεισε» τα στελέχη της ομάδας με την απόδοσή όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Gasly στην αρχή του δεύτερου μισού της νέας χρονιάς. Ο Γάλλος από την άλλη πλευρά βρέθηκε στην Toro Rosso και θα παραμείνει εκεί και το 2020 περιμένοντας κάποια νέα ευκαιρία. Δίπλα του στην Toro Rosso θα βρίσκεται ο Daniel Kvyat.

Και οι τρεις οδηγοί που έμαθαν ότι θα μείνουν στην ομάδα εξέφρασαν την χαρά τους με σχετικές δηλώσεις. Ο Albon είπε χαρακτηριστικά: «Eίμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στο πλάι του Μax του χρόνου και ξέρω πόσο τυχερός είμαι. Το να αποφασίσουν να με κρατήσουν στην ομάδα για τη νέα χρονιά είναι μεγάλη υπόθεση».

Ο Gasly μπορεί να έχασε την θέση του στην Red Bull αλλά φάνηκε χαρούμενος λέγοντας: « Eίμαι ικανοποιημένος που θα συνεχίσω με την ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν μεγάλες προκλήσεις. Έχω ακόμα μεγάλο κίνητρο και θέλω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν». Τέλος, ο Kvyat δήλωσε σχετικά: «Nιώθω άνετα με όλους εδώ και οι άνθρωποι με γνωρίζουν επίσης καλά. Έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα μαζί όπως το podium στην Γερμανία, άρα ελπίζω πως και τη νέα χρονιά θα είμαστε δυνατοί.»

Τα ρόστερ όλων των ομάδων έχουν κλείσει με εξαίρεση τον οδηγό που θα βρεθεί δίπλα στον Russell στην Williams.
 

Mercedes
moto