Το A1 citycraver διατηρεί τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και τεχνολογίας που συναντούμε στο A1 Sportback.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το A1 citycraver διατηρεί τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και τεχνολογίας που συναντούμε στο A1 Sportback.

Οι τιμές του Audi A1 Citycarver στην Ελλάδα

20.924 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2020)

Η crossover έκδοση του Audi A1 γίνεται διαθέσιμη στην Ελλάδα «ντυμένη» με off-road κοστούμι και με ελαφρώς διαφορετικές διαστάσεις σε σχέση με την απλή έκδοση του premium γερμανικού μικρού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τις τιμές του νέου A1 Citycarver, της crossover έκδοχής του γνωστού Α1, έκανε γνωστές η ελληνική αντιπροσωπεία στην έκδοση 35 ΤFSI με τον 1.500άρη turbo κινητήρα των 150 ίππων.

Το νέο A1 Citycarver μήκους 4,04 μέτρων (+11 χλστ. από το Α1 Sportback) έχει επίσης μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 4 εκατοστά σε σχέση με το A1 Sportback, και χάρη στη νέα του ανάρτηση, το ύψος είναι αυξημένο κατά 14 χλστ.

Αισθητικά, το A1 Citycarver χαρακτηρίζεται από ένα πιο «off road» κοστούμι το οποίο συνηθίζεται να βλέπουμε στα allroad μοντέλα της premium φίρμας. Ποδιές ασημί χρώματος στους ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους τροχούς και πλαϊνά μαρσπιέ δίνουν ένα πιο περιπετειώδη χαρακτήρα στο Α1, ενώ η μπροστινή γρίλια είναι παρεμφερής με εκείνη των Q μοντέλων. Επιπλέον αυτών, η Audi προσφέρει τη δυνατότητα διχρωμίας στην οροφή είτε στο μαύρο Mythos ή στο γκρι Manhattan, που κάνουν αντίθεση με τα 9 χρώματα που έχει για αρχή η παλέτα.

Το μοντέλο διατηρεί τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και τεχνολογίας που συναντούμε στο A1 Sportback. Η διακόσμηση είναι ίδια ακριβώς και οι προβολείς πέφτουν στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και την κεκλιμένη προς τον οδηγό οθόνης αφής 10,1 ιντσών του συστήματος infotainment. 

Το Α1 Citycarver με τον 1.500άρη TFSI των 150 ίππων σε συνδυασμό με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο έχει κόστος κτήσης από 25.410 ευρώ ενώ με το αυτόματο S tronic κιβώτιο η τιμή του ξεκινά από τις 27.490 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto