3 φωτογραφίες »

Η DS 3 Crossback E-Tense στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

2.583 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το ηλεκτρικό B-SUV της DS, DS 3 Crossback E-Tense.

Η κορυφαία αισθητική και σχεδίαση των μοντέλων της DS ήρθε να συνδυαστεί με την ηλεκτροκίνηση και το αποτέλεσμα είναι η μοναδική DS 3 Crossback E-Tense. Μιλάμε για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του premium B-SUV, το πρώτο στην κατηγορία του, με την τεχνολογία E-Tense, απευθείας από την Formula E.

Η avant-garde αισθητική της DS Automobiles, εκφράζεται μέσω της μοναδικής σχεδίασης της DS 3 Crossback E-Tense, αλλά και του high-tech χαρακτήρα της, με highlight την ενεργητική ανάρτηση DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, η οποία μέσω ειδικής κάμερας ανιχνεύει τις επικείμενες ανωμαλίες του οδοστρώματος στα 5 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο και προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο τις ρυθμίσεις σε κάθε ένα από τα 4 αμορτισέρ ξεχωριστά!

Με 136 ίππους και ροπή 260 Nm, η DS 3 Crossback Ε-ΤΕNSE συνδυάζει τις δυναμικές επιδόσεις με αθόρυβη λειτουργία και αυτονομία που φτάνει τα 330 χιλιόμετρα, ενώ μπορεί να φορτίσει από τελείως άδειο έως το 80% σε 30 μόλις λεπτά, με ταχυφορτιστή. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα, κάνοντάς την αρκετά ευρύχωρη. Το μοναδικά σχεδιασμένο, τεχνολογικά προηγμένο και premium εσωτερικό, η άριστη οδική συμπεριφορά και η πλήρης σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων, κάνουν τη DS3 Crossback E-TENSE απολαυστική στην οδήγηση, με ένα επίπεδο άνεσης και ασφάλειας ανώτερης κατηγορίας.

Στην Ελλάδα, η DS εκπροσωπείται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο AIGLON S.A. μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, με έδρα το νέο DS Store, επί της Λ. Κηφισίας, έναν χώρο μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης, που αντανακλά κομψότητα, φινέτσα και avant garde στοιχεία της γαλλικής αυτοκίνησης, με στόχο να παρέχει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση με εξειδίκευση και φροντίδα προς τους πελάτες του.

Η DS συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 4 μοντέλα, τα SUV, DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, τόσο στις συμβατικές, όσο και στις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις τους E-Tense.

Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της DS και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το DS 3 Crossback

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

Hyundai
KIA