Μερικές από τις νέες υπηρεσίες που μας προσφέρει η Opel με το OnStar

Μερικές από τις νέες υπηρεσίες που μας προσφέρει η Opel με το OnStar

Διάκριση για Opel

2.547 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2016)

Tο βραβείο «Connectivity Award 2016» απέσπασε το Opel Moka για το σύστημα υπηρεσιών Opel OnStar, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα 5χ5 της Opel.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Tο Opel Mokka απέσπασε το βραβείο «Connectivity Award 2016» για το σύστημα Opel OnStar. Η υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας μεταξύ αυτοκίνητου και επιβατών, εντυπωσίασε τους ειδικούς με το εύρος των δυνατοτήτων της.

Το Opel Mokka, τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για το πρωτοποριακό σύστημα Opel OnStar. Περίπου το 50% όλων των νέων μοντέλων Opel είναι τώρα εφοδιασμένα με σύστημα OnStar. Η υπηρεσία αυτή της προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς.

Με την υπηρεσία OnStar, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ο οδηγός μπορεί να μιλήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα με έναν Σύμβουλο για ο,τιδήποτε χρειάζεται.
 
Οι κύριες λειτουργίες της υπηρεσίας είναι οι εξής:
·      Σε περίπτωση σύγκρουσης που προκαλεί ενεργοποίηση των αερόσακων στέλνεται αυτόματο μήνυμα στο κέντρο του OnStar, που στέλνει αυτόματα βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος (ασθενοφόρο).
·      Σε περίπτωση κλοπής, το OnStar εντοπίζει το όχημα.
·      Τηλεχειρισμός του οχήματος από το smartphone, μέσω ειδικού app.
·      Ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει ανά πάσα στιγμή με τον Σύμβουλο και να ζητήσει οδηγίες για κάποιο προορισμό ή πχ το κοντινότερο πρατήριο καυσίμων. Ο Σύμβουλος στέλνει απευθείας το ζητούμενο σημείο ως προορισμό στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.
·       Το σύστημα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διενεργήσει διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος (πίεση ελαστικών, κατάσταση αερόσακων, ηλεκτρονικά βοηθήματα κτλ) και να ενημερώσει ανάλογα τον οδηγό.
 
Το OnStar διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό για κάποια μοντέλα, όπως στο Astra και σε κάποια άλλα στον στάνταρ εξοπλισμό των εκδόσεων πλην της βασικής.
 
Επιπλέον, η Opel προσφέρει για όλα τα μοντέλα της το πρόγραμμα 5x5, που περιλαμβάνει 5 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν συνδρομή στις υπηρεσίες OnStar.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw