Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Opel: Νέο Virtual Tour για τα 160 χρόνια ζωής της μάρκας

Opel: Νέο Virtual Tour για τα 160 χρόνια ζωής της μάρκας

1.243 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2022)

Για να τιμήσει τα 160 χρόνια ζωής της, η Opel δίνει την δυνατότητα στους φίλους της να περιηγηθούν ψηφιακά στις "ιερές αίθουσες" στο Rüsselsheim και να θαυμάσουν από το σαλόνι του σπιτιού τους τα εμβληματικά μοντέλα της φίρμας.

Παρουσιάζει τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της Opel από το 1862

 Το 2022 η Opel γιορτάζει τα 160ά γενέθλιά της και για να τιμήσει αυτή την επέτειο, η Opel Classic προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο σε όλους τους θαυμαστές και φίλους της μάρκας, οι οποίοι μπορούν τώρα να μυηθούν στην ιστορία της εταιρείας μέσω του νέου virtual tour "160 Years of Opel" στο opel.com/opelclassic.

«Το νέο virtual tour δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα πρώτα έπρεπε να αρχειοθετήσει σχολαστικά όλα τα εκθέματα και να τα παρατάξει με ακρίβεια για την κινηματογράφηση, έτσι ώστε οι online επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν τα οχήματα από όλες τις πλευρές. Η δίγλωσση περιήγηση “160 Years of Opel” προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική της Opel σε όλους τους επισκέπτες. Πραγματικά αξίζει να κάνετε ένα κλικ και να απολαύσετε το tour» δήλωσε ο νέος Διευθυντής της Opel Classic, Leif Rohwedder.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«160 Years of Opel»: Εικονικό ταξίδι από το παρελθόν μέχρι σήμερα

Η νέα περιήγηση 360° μεταφέρει τους επισκέπτες εικονικά στις "ιερές αίθουσες" της Opel Classic Collection στο Rüsselsheim. Εδώ, η μάρκα στεγάζει έναν πραγματικό θησαυρό από 600 ιστορικά οχήματα, καθώς και 300 άλλα εκθέματα που περιλαμβάνουν από ραπτομηχανές μέχρι κινητήρες αεροσκαφών. Ανάμεσα τα highlights της περιήγησης "160 Years of Opel" περιλαμβάνονται σύντομες στάσεις στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1860 και στις επόμενες δεκαετίες. 

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε διάφορα μονοπάτια μέσα στις ιστορικές αίθουσες της Opel Classic. Εκεί θα συναντήσουν πολυάριθμα μοντέλα και best sellers της Opel, αλλά και καινοτόμα οχήματα όπως το Opel Elektro GT. Η περιήγηση στα 160 χρόνια της ιστορίας της Opel συνεχίζεται με περαιτέρω επαναστατικές εξελίξεις, όπως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα κατάλληλο για καθημερινή χρήση, το Opel Ampera. Το ταξίδι στον χρόνο ολοκληρώνει το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Mokka-e.

Έχουν προηγηθεί και άλλες θεματικές ενότητες

Η περιήγηση "160 Years of Opel" συμπληρώνει τα Opel Classic online tours που λανσαρίστηκαν με επιτυχία το 2021. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τις θεματικές ενότητες "Alternative Drives", "Rally Racing", "Roaring Twenties" και "Mobility for Millions".

Το δώρο της Opel στους απανταχού φίλους της
- Εισβάλλεις στις ιερές αίθουσες της μάρκας και θαυμάζεις από κοντά τα εμβληματικά μοντέλα της μάρκας
- Δίνουν το παρών όλα τα best seller, το Elektro GT, το Αmpera αλλά και το νέο Mokka-e
- Όλα αυτά με τον καφέ σου και ενώ κάθεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου
Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το καλύτερο Opel που βγήκε ποτέ από τα εργοστάσια της φίρμας; Το Astra, το Κadett, το Ascona ή κάποιο άλλο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »